Skip to main content

Om oss

Därför älskar vi Kroatien


Vi på Kroatienspecialisten är Skandinaviens största researrangör till Kroatien och har funnits i snart 20 år. Varje år väljer 10 000 resenärer att åka med oss och många återkommer år efter år.
Glädjande eftersom det innebär att de som reser med oss är nöjda!

Det är svårt att inte älska Kroatien. Ett land som har det mesta man kan begära av en skön semester; härliga ständer, kristallblått vatten, god mat och vänliga människor.

Direktflyg från regionala flygplatser
Medelhavet utan mellanlandning. Det går snabbt, är effektivt och på bara några timmar är du redo för ett första dopp. Vi flyger direkt från en rad regionala flygplatser i Sverige och Norge.
  

Nöjda kunder
Vi gör alltid vårt yttersta för att uppfylla våra kunders förväntningar. Vi följer kontinuerligt upp kundernas omdömen och har ett sammansatt betyg på 4,8 av totalt 5, vilket vi är otroligt glada över.

kroatienspecialisten kundrecensioner


Våra Reseledare 
Är det din första resa till Kroatien? Då ska du ta hjälp och få de absolut bästa tipsen av våra erfarna och serviceinriktade reseledare som finns på plats. De kan Kroatien utan och innan och finns nära till hands när du behöver det som mest. 
Samtliga är certifierade reseledare, pratar svenska och är redo för dig!  
Läs gärna mer om våra reseledare. Här hittar ni även en del av våra resenärers omdömen. 
Om du behöver kontakta oss på plats i Kroatien har vi jour sju dagar i veckan.

Väletablerade samarbetspartners
Vi på Kroatienspecialisten har ambitionen att erbjuda våra kunder paketresor till Kroatien av högsta klass. Av den anledningen har vi valt att samarbeta med flygbolag som SAS, Croatia Airlines och Norwegian. I Kroatien samarbetar vi med några av turistnäringens mest rutinerade och välrenommerade företag samt det Kroatiska Turistrådet.

Vi har störst utbud
Hos kroatienspecialisten.se hittar du det bredaste utbudet av resor till Kroatien. Välj bland populära destinationer på Makarska Rivieran, Split, Vodice samt ön Brac. Paketresor med flyg och boende, kryssningar, rundresor, träningsresor, grupp- och konferensresor eller endast flygresor till Kroatien. Vi hjälper dig att hitta resan som passar just dig!

Prisvärda hotell
Vi kan Kroatien och efter många år på plats har vi valt ut de hotell som vi uppskattar mest, i olika prisklasser, lägen och karaktärer. Vi inspekterar alla semesterboenden med jämna mellanrum och väljer nya alternativ med stor noggrannhet. 

Resegaranti
Kroatienspecialisten erlägger statlig resegaranti till Kammarkollegiet, så att varje kund skall känna sig trygg med sitt köp av resa.
 
Läs mer om Kroatienspecialisten och Resegarantin hos Kammarkollegiet
 


Var finns vi?
Våra kontor finns i centrala Stockholm och Göteborg.
Hos Kroatienspecialisten bokar du enkelt din resa via Internet eller kontakta våra trevliga resesäljare via chatt eller telefon 0771-800 300.

Våra kontor:

Stockholm
Rosengatan 8,
172 70 Sundbyberg
Göteborg
Vasagatan 46,
411 37 Göteborg

 

Organisationsnummer:
556658-9304

Epost:info@kroatienspecialisten.se


Fritextsökning
Nyhetsbrev
Nyhetsbrev

Som prenumerant på vårt nyhetsbrev är du först med att få specialerbjudanden, tips och nyheter - rätt ner i inkorgen.

this is a picture of the number 6this is a picture of the number 2this is a picture of the number 9this is a picture of the number 8