Av- och ombokningsskydd

Vårt av- och ombokningsskydd är en försäkring som ger ett totalt skydd mot höga avbokningskostnader som normalt inte ingår i hemförsäkringen eller på bankkortet.
Ifall något oplanerat dyker upp som gör att du inte kan komma iväg på den planerade resan eller om du eller någon nära anhörig skulle bli akut sjuk och du måste ändra dina resplaner.
 
Detta ingår i av- och ombokningsskyddet:
- Fri ombokning
- Fri avbokning vid sjukdom eller annan oförutsedd händelse
- Prisgaranti Plus
- Bo kvar om någon i ditt sällskap avbokar
- Fri avbokning för den som drabbas av uppsägning

Pris per person 249:-
 
Fri ombokning
Får du förhinder eller ångrar resan av någon anledning kan du kostnadsfritt boka om resan fram till 30 dagar innan avresan.

Fri avbokning vid sjukdom eller annan oförutsedd händelse
Blir du eller någon nära anhörig akut sjuk kan du avboka din resa och få pengarna tillbaka. Det som krävs för att avboka resan är ett giltigt läkarintyg.
Du får avboka resan och får pengar tillbaka om du drabbas av någon oförutsedd händelse, så som akut sjukdom, olycksfall, dödsfall, brand eller vattenläckage i bostaden.
Skicka in ett läkarintyg eller annan dokumentation så sköter vi resten.

Prisgaranti Plus
Skulle totalpriset på din resa sänkas efter att du bokat behöver du bara kontakta oss, så ger vi dig det lägre priset och betalar tillbaka mellanskillnaden. Detta under förutsättning att du bokat en charterresa med specificerat boende och att det är minst 60 dagar kvar till avresa.

Bo kvar garanti
Skulle någon i ditt sällskap behöva avboka med kort varsel p.g.a sjukdom får du och övriga i sällskapet bo kvar i det bokade boendealternativet utan extra kostnader.
 
Fri avbokning för den som drabbas av uppsägning
Du får avboka resan och pengar tillbaka om du skulle ha oturen att drabbas av uppsägning.
 
Av- och ombokningsskydd går inte att köpa på resor med reguljärflyg, skärgårdkryssningar, temaresor samt gruppresor.