Skip to main content

7 mysiga & genuina hotell i Kroatien

Hotell i Kroatien med det lilla extra

Det är inte alltid lätt att hitta de hotell och lägenheter som har den speciella kombination av kvalitéer som behövs för att stå ut från mängden. Bland annat krävs det engagerade värdar, välhållna rum, ett fantastiskt läge och ofta är hotellets egen restaurang några snäpp bättre än genomsnittet.

Kroatien är ett land som är förskonat från stora hotell- och turistkomplex. Längst kusten finns intima, ofta familjeägda, hotell och lägenheter med ett personligt bemötande där du blir väl omhändertagen. Servicen på hotellen är oftast anpassad till just dig och dina önskemål, vilket gör att resans alla upplevelser inte blir stöpta i samma form. Kort sagt blir resan till Kroatien så som du önskar!

Det innebär också att resan blir mer genuin eftersom du inte slussas igenom samma aktiviteter som alla andra. Du har alla möjligheter att hitta allt det där som lokalbefolkningen tycker är bäst, Kroaterna är erkänt gästvänliga och delar gärna med sig av det bästa!

En naturlig följd blir att dessa boenden i Kroatien under åren får flest återkommande resenärer och högst betyg i våra kundutvärderingar. Deras popularitet gör att de bokas lång tid i förväg och blir fullbokade först. Hotellen i denna lista är de som år efter år uppfyller och överträffar gästernas förväntningar. De som år efter år generöst delar med sig av det speciella som Kroatien har att erbjuda.


Hotell Maritimo, Makarska

Hotell Maritimo är ett välskött och charmigt familjeägt hotell beläget precis vid det kristallklara havet i Makarska. Sedan hotellet öppnades har det vunnit flera internationella priser, bland annat ”Travellers Choice 2015, 2017, 2019 – Best service” (Tripadvisor) och ”Top Overall Ratings 2013” (Venere.com). Hotellet är mycket omtyckt och får goda recensioner år efter år, vilket betyder att att det blir fullbokat snabbt!

Restaurang vid havet intill ett mysigt och familjeägt hotell i Kroatien


Villa Kapulica, Makarska

Denna charmiga villa har ett perfekt läge vid Makarskas fantastiska strand och drivs av en trevlig familj som ger service utöver det vanliga. Närheten till Makarska centrum och den romantiska småbåtshamnen gör Villa Kapulica till ett perfekt val för den som vill ha en bekväm tillvaro i ett pittoreskt semesterparadis.

Utsikt från balkongen i ett mysigt lägenhetshotell i Makarska, Kroatien


Hotell Pastura, Postira (ön Brac)

Hotell Pastura är ett fräscht och modernt hotell med fantastiskt läge vid havet i orten Postira. Den magnifika utsikten över bukten, orten och fastlandet samt den lugna atmosfären och de vackra omgivningarna gör att detta mysiga hotell har ett stort antal återkommande gäster.

Havsutsikt från terassen från ett av Ön Bracs populäraste hotell


Hotell Milenij, Makarska

Ett modernt och smakfullt inrett hotell med modern design som inte kunde vara närmare stranden och den vackra strandpromenaden. Hotell Milenij är ett mindre hotell som erbjuder genuin service av engagerad personal. Hotellets välrenommerade restaurang erbjuder internationella och inhemska maträtter som man kan njuta av på den underbara terrassen med havsutsikt.

Vacker utsikt från balkongen från ett mysigt hotell i Kroatien


Lägenhetshotell Milenij

Lägenhetshotell Milenij ligger precis vid Baska Vodas fina klapperstensstrand. Med berget Biokovo i bakgrunden och den mysiga strandpromenaden i förgrunden, bor man här nära till allt – suveräna badplatser, affärer och kvällsliv. Personal är mycket vänlig och hjälpsam och gör sitt allra bästa för att din semester ska bli oförglömlig.


Hotell Osejava

Anrika Hotell Osejava ligger charmigt på en liten udde i hjärtat av Makarska. Osejava passar dig som reser utan barn lite extra. Hotellet har en erkänt serviceinriktad personal och är smakfullt inrett med modern formgivning inramad i en gammaldags atmosfär. 


Hotell Miramare

Detta stilfulla hotell är beläget precis vid havet på den lilla halvön Sveti Petar. Ett perfekt läge bredvid Makarskas hamn, strandpromenaden Riva och nära en av Dalmatiens vackraste stränder. Njut av en traditionell kroatisk middag på restaurangterrassen ackompanjerad av en bedårande utsikt över bergskedjan Biokovo och Makarskas myllrande folkliv.

Fritextsökning
Få senaste nytt!
Få senaste nytt!

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli först med att få de senaste nyheterna, tips och våra unika erbjudanden.

this is a picture of the number 4this is a picture of the number 9this is a picture of the number 7this is a picture of the number 6