Resor till Dubrovnik riviera

resa-dubrovnik-00
resa-dubrovnik-001
resa-dubrovnik-004
resa-dubrovnik-006
resa-dubrovnik-007
resa-dubrovnik-008
resa-dubrovnik-009
resa-dubrovnik-010
resa-dubrovnik-011
resa-dubrovnik-012
resa-dubrovnik-012a
resa-dubrovnik-012b
resa-dubrovnik-013
resa-dubrovnik-014
resa-dubrovnik-015
resa-dubrovnik-016
resa-dubrovnik-018
resa-dubrovnik-018a
resa-dubrovnik-018b
resa-dubrovnik-019
resa-dubrovnik-022
resa-dubrovnik-023
resa-dubrovnik-025
resa-dubrovnik-027
resa-dubrovnik-029
resa-dubrovnik-030Det finns inga bilder som gör Dubrovnik riviera rättvisa. Vyerna, dofterna och konstrasterna som den romantiska medeltidsstaden erbjuder måste helt enkelt upplevas personligen. Stadens historiska delar finns dessutom uppsatta på UNESCO:s världsarvslista från 1979. Och det är inte bara det som lockar turisterna till Dubrovnik. Dess fantastiska riviera sträcker sig över en 45 kilometer lång lummig kuststräcka med många små orter, öar och byar som präglas av en egen naturlig charm. I varje ort på rivieran hittar du allt som du behöver på dina resor till Dubrovnik i form av mysiga caféer, restauranger, shopping, underhållning och underbara stränder.

Hotell och Lägenheter

Status:
Kontakta oss

Fakta

Invånare
Dubrovnik ca 50 000, Cavtat ca 2000.

Kreditkort
Accepteras av de flesta butiker och restauranger, mestadels Visa och Mastercard. Uttagsautomater finns i Dubrovnik stad och Cavtat.


Kommunikation
Det finns bra buss- och båtförbindelse till Dubrovnik stad från Cavtat. Bussbiljetten kostar 10 kuna och gäller en timme.

Flygplats

Dubrovniks flygplats är Kroatiens tredje största flygplats och är belägen 22 km söder om Dubrovnik och 5 km sydost om Cavtat.

Transfer
Transfer till Dubrovnik ca 25 min från flygplatsen, Cavtat ca 10 min från flygplatsen. Beroende på trafikmängd kan tidsavvikelser förekomma.


Mat och dryck
Lunch från 60 kr per person och middag från 100 kr per person. En öl från 20 kr, en flaska vin från 50 kr (genomsnittspriser på en medelklassrestaurang)
.

Servicenivå
I Dubrovik har vi full service under högsäsong och telefonservice under lågsäsong.

Klimattabell 

  Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
 Dag   -   -   14  19  24  28  30  29  27  21   -   -
 Natt   -   -    8  11  17   19   21   21   18   15    -   -
 Vatten   -   -   14  17  20   22   23   25   23   20    -   -

 

Orter

Dubrovnik, Adriatiska havets pärla.
Staden Dubrovnik, eller Ragusa som den även kallas, anses vara en av världens vackraste platser på grund av sin ovanliga natur, berömda arkitektur och förtrollande historia. De första skriftliga dokumenten om staden som heter Dubrovnik daterar från 1189. Det många inte vet är att Dubrovnik består av mycket mer än bara den gamla stadsmuren. Områdena som Lapad och Babin Kuk är perfekta att semestra i, med fina hotell och lägenheter med promenadavstånd till de populära stränderna Copacabana och Lapad. Här finns det gott om solstolar och parasoller till uthyrning. Dessutom trafikerar lokalbussar från dessa områden direkt till Gamla Stan och färden tar bara 10-15 minuter.

Cavtat
Orten Cavtat ligger ca 19 km söder om Dubrovnik, nära Dubrovnik flygplats. Här tar du dagen med ro och badar från klippor eller små klapperstränder. Ta en promenad längst den vackra stranden och njut av naturens dofter och ljud, upplev stillhet av avskilda vikar och det unika kulturarvet. Trivsamma uteserveringar och restauranger finns det gott om. Dessutom är det enkelt att åka till Dubrovnik med buss eller båt.

Slano
Orten Slano bjuder på orörd natur och fantastisk kustlinje som smyckas av oliv- och vinodlingar. Orten är attraktiv på grund av dess långa strandpromenad Lungomare, dess behagliga klimat samt sina gastronomiska delikatesser. Den långa strandpromenaden är perfekt för dig som gillar avslappnande cykelturer eller löpning med havet som utsikt. Slano ligger endast 30 km från Dubrovniks stadskärna och lokalbussar går regelbundet varje dag mellan orterna, en enkelresa kostar ca 25 kr. Slano är ett utmärkt val för alla som vill kombinera fridfullheten av ett litet paradis med närhet till storstadslivet.

Ön Lopud
Ön Lopud ligger nordväst om staden Dubrovnik och anses vara en av de vackraste av Elafitiöarna. Ön är bilfri och har flera sandstränder, den mest populära heter Sunj och ligger på sydöstra sidan av ön. Sunjbukten är en fantastisk badplats idealist för småbarn, då det är långgrunt. Här finns det solstolar och parasoller till uthyrning. Ön har varit bebodd i tusentals år och det finns många arkeologiska lämningar från de grekiska, romerska och slaviska kulturerna. Hit kommer du enkelt med färjan från Dubrovnik som tar 30 min. På detta lilla paradis kommer du verkligen uppleva havets lugna brus och glömma bort buller och trafik ifrån det dagliga stadslivet.

Utflykter

Vi har ett stort utbud av utflykter som passar alla smaker och som bokas och betalas på plats. Fullständigt program samt priser fås av våra reseledare på välkomstmötet. Inga utflykter utgår från Slano. Utflykterna hålls på engelska

Exempel på våra utflykter från Dubrovnik:


Montenegro - ett land av kontraster
Grannlandet Montenegro bjuder på sagolikt vacker natur, turbulent historia och spännande kultur. Efter en behaglig bussresa längs bukten som faktiskt påminner oss mycket om de norska fjordarna, gör vi ett stopp i Kotor för att utforska de små mysiga gränderna i Gamla Stan, palats och både katolska och ortodoxa kyrkor. Budvanska rivieran - vår nästa destination, är centrum för turismen i Montenegro och ett trevligt utflyktsmål där vi bland annat har egen tid till att koppla av på Budvas berömda sandstrand och njuta av livets goda: sol, bad och det lokala gastronomiska utbudet.

Ca pris 450 kr per person


Mostar - där öst möter väst
Det är ingen tvekan om att Mostar i Bosnien och Hercegovina är en av de mest spännande städerna på Balkanhalvön. Denna mångsidiga stad är en viktig turistattraktion, med gammal osmansk arkitektur kombinerad med österrikisk stil, är delad mellan kroater och bosnier som befolkar varsin sida av floden Neretva. Vi besöker katolska kyrkan och moskén, basaren och självklart den berömda gamla bron över Neretva från 1566. Bron förstördes under kriget på 1990-talet, men återuppbyggdes och öppnades igen 2004, som en viktig symbol på fred och försoning mellan de två etniciteterna. Under denna lärorika heldagstur besöker vi även den orientaliska staden Pocitelj som lockar med vackra omgivningar och fantastisk utsikt över Neretva.

Ca pris 450 kr per person


Vintur Korcula & Peljesac  
Utflykten börjar med en härlig pittoresk resa längs den vackra kustvägen fram till orten Ston. Vi kommer att fascineras av Stons 5,5 km långa stenmur från 1300-talet, som också kallas för kinesiska muren i Europa. Andra attraktioner inkluderar det gamla saltverket och ostronodlingarna. Resan fortsätter genom talrika vingårdar och obebodda dalar av Peljesac-halvön till Orebic, där vi går ombord på en båt som ska ta oss till ön Korcula. Öns charmiga huvudstad med samma namn är omgiven av en ringmur från 1200-talet och är förmodligen den legendariske Marco Polos födelsestad. Smala gränder med souveniraffärer och mysiga krogar utstrålar lugn och andas historia. I staden besöker vi de mest populära sevärdheterna. På vägen tillbaka besöker vi en av Peljesac-halvöns många berömda vingårdar och smakar på lokala viner.

Ca pris 450 kr per person


Elafitiöarna - upplevelser till havs
Kroatien har en av värdens vackraste skärgårdar och under den här båtutflykten får man upptäcka och utforska den sköna övärlden i närheten av Dubrovnik. Här får vi uppleva en sagolik natur, fina stränder och en rik historia som tar oss tillbaka i tiden. Knappt en halv timme tar det att åka från hamnen över till den första gröna ön - Kolocep. Nästa ö som vi besöker är den bördiga Sipan - den största ön i ögruppen och sedan fortsätter vi till ön Lopud som skryter med sin fina sandstrand Sunj och den attraktiva strandpromenaden. Här har vi tid till att bada och koppla av i solen.

Ca pris 400 kr per person


Priser presenterade är cirkapriser med reservation för valutaändring. Försäkring ingår på alla utflykter.

Reseguide

En reseguide om ditt resmål
Specialister är vad vi är och ingen kan Kroatien som vi! Därför vill vi dela med oss av våra bästa tips så att du kan uppleva det bästa med ditt valda resmål.

 

På Dubrovniks Riviera har vi full service under högsäsogen. Reseledarna finns här för dig 24 timmar om dygnet. Du träffar eller når dem på följande ställen:

På flygplatsen
Reseledarna ser till att du kommer till ditt boende så snabbt och enkelt som möjligt. Vid hemresan möter de upp dig vid transferbussen eller på flygplatsen och informerar om incheckningen och annat som du vill veta.

Välkomstmöte  (högsäsongen)
Precis när man landat brukar frågorna vara många. Vår personal bjuder därför in dig till ett välkomstmöte. De delar med sig av sina guldkorn, berättar om utflykter och vad som finns att göra och se på plats. Ta tillfället i akt och ställ frågor till dem! Även du som har varit här tidigare kan ta nytta av informationen, då det ständigt sker förändringar. Tid och plats för mötet får du vid ankomst på flygplatsen i ditt välkomstbrev.

Vi träffas på hotellet (högsäsongen)
Våra reseledare besöker ditt eller ett närliggande hotell på våra servicetider några gånger i veckan. Mötet brukar äga rum i receptionsområdet, om inget annat anges. Här kan du få tips och råd, anmäla dig till utfärder, hyra bil eller bara ha en pratstund, om du känner för det. Kontakta oss gärna om du har frågor eller problem.

Informationspärmen
Vi har informationspärmar på de flesta av våra boenden. I informationspärmen hittar ni mycket nyttig information. Där kan ni läsa om attraktioner att besöka på egen hand och mer utförligare beskrivningar av t.ex. våra utflykter.

Servicetelefonen
Om servicetiden på hotellet inte passar, kan du alltid nå oss på vår 24 timmars servicetelefon. Numret får du vid ankomst i ditt välkomstbrev. För er trygghet och säkerhet fungerar servicetelefonen som jourtelefon nattetid.

Läkare
Vid sjukdom, ring läkare direkt – det är det bästa för att så snabbt som möjligt få hjälp och vård. Informera våra reseledare via deras journummer så snart ni kan.

Om Dubrovnik rivieran

Dess fantastiska riviera sträcker sig över en 45 kilometer lång lummig kuststräcka med många små orter, öar och byar som präglas av en egen naturlig charm. I varje ort på rivieran hittar du allt som du behöver på din semester i form av mysiga caféer, restauranger, shopping, underhållning och underbara stränder.

Vatten
Kranvattnet i Kroatien är rent och går att dricka i hela landet. Vill man köpa vatten på flaska kostar det ca 5 HRK i livsmedelaffär (supermarket). Vatten heter voda på kroatiska.

Växling och valuta
Valutan heter kuna och förkortas HRK, 1 HRK = ca 1,30 SEK. Du kan växla på bankerna, posten eller växlingskontor. Hotellen hjälper också till med växling, normalt till en högre kurs. 

Ta sig runt
I Dubrovnik heter bussbolaget Libertas, både på bussens framsida samt på sidan av bussen står namnet på ändhållplatsen samt bussnummeret. Bussarna går från orten Slano och Cavtat till Dubrovnik cirka 1 gång i timmen genom kustvägen under dagtid. Det finns flera taxiföretag i Dubrovnik. Alla taxibilar använder sig av taxameter, men det kan alltid vara bra att ändå komma överens med chauffören om ett pris innan du åker.

Båt/färja: I Dubrovnik finns det flera företag som åker till öarna längst med kusten och andra orter.

Cykel: Ett smidigt och trevligt sätt att ta sig fram på är att hyra cykel, kostar från 100 kuna/dag att hyra och det finns cykelvägar ut till badplatserna som ligger en bit utanför själva stadskärnan.

Karta
En stadskarta kan du få av ditt hotell eller på turistinformationen.

Se och uppleva

Det finns mycket att göra på och utbudet varierar under hög och lågsäsong, nedan hittar du de vanligaste sevärdheterna och upplevelser runt om detta fantastiska resmål. För dig som önskar att fördjupa dig i historien rekommenderar vi att ni köper en reseguide innan avresa som finns i de vanligaste bokhandlar i Sverige.

Sevärdheter i staden Dubrovnik
För att nämna några intressanta kulturella upplevelser som är värt att besöka, Stradun med sina blanka marmorbeläggningar som kantas av kaféer, restauranger och små butiker. Sponzapalatset på Luzaplatsen är en vacker arkad med pelar hallar. Judiska kvarteret här finner du Europas näst äldsta ännu fungerande synagoga.

Andra sevärda byggnader är katedralen, rektorspalatset med sina värdefulla målningar.

Franciskanerklostret byggdes på 1300-talet. Innanför klostret finns det idag ett museum och ett berömt gammalt apotek.

Stränder
Dubrovnik bjuder på mestadels klapperstenstränder och ett fåtal sandstränder samt badbryggor. Den största stranden i Lapad ligger i Lapad-bukten i Dubrovnik. Det är en klapperstenstrand där du kan finna restauranger och kaffebarer. Lapad stranden är ett av de vackraste områdena i Dubrovnik och ett måste att besöka. Vill du hyra en solstol och parasoll, kostar det ca 60 kn för dagen.

Copacabanastranden ligger på Babin Kuk halvön bara 6 km från Dubrovniks innerstad. Det är en lång grus- och klapperstensstrand med möjlighet att hyra solstolar och parasoll. Här finns det olika vattenaktiviteter som exempelvis vattenpolo och surfing. På stranden finns också dykcenter, kaffebarer och restauranger.

Banje är en av de mest kända klapperstenstränderna i Dubrovnik med en fantastisk utsikt över gamla Stan.

En av de finaste stränderna finner du på den bilfria ön Lopud vid namn Sunja. Båtturen tar cirka 20 minuter och då kommer du till den långa sandstranden. Här finns även möjlighet att hyra solstolar och parasoller.

Ön Lokrum ligger vackert belägen i skärgården utanför Dubrovnik. Lokrums strand ligger ca 10 minuters båtfärd bort och bjuder på sitt otroligt kristallklara vatten. Stranden är mer stenig än sandig.

Gastronomi
Det finns restauranger i alla prisklasser i Dubrovnik. Basmenyn i Dubrovnik är Medelhavsmat med fiskrätter och självklart ostron från Ston. I många restauranger kan man bland annat smaka på klassiska balkanska kötträtter som ”ćevapi” samt den lufttorkade skinkan ”pršut”. En av de största specialiteterna i kustköket är färsk fisk ”Riba”. Den serveras oftast grillad ”Na zaru” när den är nyfångad. Prisnivån i Dalmatien ligger cirka 20 % lägre än i Norden. En cappuccino kostar ca 10kn, en öl ca 15-20kn och en pizza till lunch ca 30-40kn. Prova gärna dessa specialiteter:

Pršut i sir – skinka, ost och oliver. En vanlig förrätt. Skinkan ar rökt och lufttorkad. Serveras oftast med den berömda osten från ön Pag.
Salata od hobotnice – bläckfisks sallad. En specialitet som äts som förrätt, ofta vid högtidliga tillfällen i Kroatien.
Crni rižot – svart risotto – varm förrätt, högtidsmat, ris med bläckfisk.
Buzara – Havskräftor, räkor eller musslor tillagas i en sås av tomat, lök och örtkryddor.
Morski pas u bijelom vinu – haj i vitvins sås, måste läggas i mjölk 24 timmar innan tillagning, för att den inte ska vara besk.
Peka – ett flera hundra år gammalt kroatisk recept. Kött och potatis grillas under ett järnlock med glöd över.
Pašticada – en köttgryta som vissa beskriver som sötsur. Serveras med hemmalagade makaroner.
Palačinka – en pannkaka med olika fyllningar, t.ex. sylt, smält choklad, krossade valnötter, glass, såser av bär osv.
Rožata – Påminner om karamellpudding och tillagas med smält socker, ägg, mjölk och likör.
Gemist – Vitt vin blandat med mineralvatten, en utmärkt törstsläckare.
Rakija – lokalt brännvin med smak av bl.a. valnötter eller körsbär.

Våra favoritrestauranger
Restaurang Dubravka och Posat vid Pile porten.
Restaurang Nautica och Mimoza, Marco Polo, Mea Culpa och Proto i gamla stan.
Panorama på berget Srd, ta gärna linbanan upp för att uppleva den hänförande utsikten.
Restaurang Maghellan.

Äventyr
För den sportintresserade har Dubrovnik mycket att erbjuda. Från alla tänkbara vattensporter till tennis, volleyboll, vandring, cykling och extremsporter som fallskärm och klättring. Goda möjligheter erbjuds både längs Lapad stranden och Copacabanastranden. Babin Kuk, Lapad och Gorica har även tennisbanor. I orten Cavtat och Slano finns det ett rikt utbud med vattenaktiviteter som dykning, paddling samt segling. Besök gärna Admiral Grand hotell i orten Slano, för den som önskar en välbehövlig relax och wellness spa.

Nattliv och underhållning
I Dubrovnik finns det ett flertal pubar att besöka samt ett fåtal nattklubbar för att nämna ett vid namn Revelin som ligger i ett gammalt fort i Gamla Stan. Restauranger, barer och caféer finns längst med hela strandpromenaden i alla orterna på Dubrovnik Rivieran.

Kroatiens största årliga evenemang är "Dubrovnik Summer Festival" som arrangeras från 10 juli till slutet av augusti. Sommarfestivalen presenterar ett stort utbud av bl.a. klassisk musik, teater och opera.

Shopping är en del av semestern

Gamla stans huvudgata Stradun har bra shoppingmöjligheter. Här kan ni finna charmiga souvenirbutiker som säljer bland annat koraller, guld och silver samt även traditionella kroatiska spets- och virkdukar i olika former.

Dubrovnik har inga stora köpcentrum, Robna kuća Minčeta i stadsdelen Gruž har flera butiker där man kan köpa allt från kläder, skor och smycken.
 
Snabbköp
Det finns 3 stora matvarukedjor i Dubrovnik: Pemo, Konzum och Tommy. Här kan ni finna utpräglade kroatiska matvaror: olivolja, örter, ost och andra mjölkvaror, kroatiskt öl, olika viner/brännvin.

Souvenirer
Dalmatiskt vin finns att köpa i de vanliga supermarkets och även i speciella ”vinotekas”. I dessa kan man provsmaka det vin som du är intresserad av. De flesta ”vinotekas” säljer även andra specialiteter som t.ex. olivolja, honung, hemmagjord pasta etc. Det finns flera inhemska vingårdar och det är så som man får tag i det mest prisvärda vinet. En bra butik för ät- och drickbara souvenirer i Split ligger på peristylen, på höger sida om man kommer från Järnporten.

Olivolja används både till matlagning och i medicinskt syfte. Olivoljan i Dalmatien anses vara den mest smakrika och finaste olivolja som finns. Det är klimatet och de bördiga jordarna som gör att olivoljan har denna höga kvalitet. Oljan finns att köpa nästan var som helst. Ett tips är att köpa direkt av bönderna som på många håll säljer sina produkter från små stånd utmed vägarna.

Rakija är det som engelsmännen kallar brandy, alltså ett destillat på fruktbas, även om den oftast är gjord på druvor. Den smaksätts ofta med kryddor eller örter och serveras gärna som en aperitif. Rakija tillverkas på var och varannan gård och säljs på de flesta marknader och från små stånd utmed vägarna.

Marknader
På marknaderna kan du hitta allt från frukt och grönsaker till kläder, skor, hantverk, hemmagjord olivolja, honung med mera.

Konst och konsthantverk
Den konstintresserade hittar flera konstnärer som visar sina alster utmed strandpromenaden kvällstid på rivieran, eller vid trappan upp mot peristylen (Split) finns flera lokala konstnärer representerade till överkomliga priser. Broderier i form av dukar, gardiner m.m. ofta tillverkat av små gummor i små stånd längst med vägen finns det gott om.

Prutning
Förekommer ibland på marknaderna men inte annars. Det pris som står på prislappen är det som gäller, och det är sällan någon försöker lura turister.

Hur mycket får man ta med sig hem? 
För uppdaterade information se tullregler på swedavia.se 

Med många minnen i bagaget

Någon gång måste man återvända hem, eller? När du väl har bestämt dig för att åka hem hittar du nedan lite information som du borde ta del av.

Hemresa
Utcheckning sker i regel innan kl 12. Beroende på vilken tid ditt flyg avgår för hemresan gäller olika tidpunkter och rutiner. I vår pärm på ditt boende finner du mer information om din hemresa. Ytterligare information om transfertider och samlingsplats för hemresa kommer du att få kvällen innan. Har du inte fått information kontakta våra resledare på journumret.

Kom ihåg följande: Det är inte tillåtet att ha batterier i incheckat bagage. Kontrollera att dessa läggs in i handbagage istället.

Hjälp oss att bli ännu bättre!
Vår förhoppning är att din semesterresa ska infria dina förväntningar på alla sätt. Vi är därför mycket intresserade över att få ta del av dina synpunkter på resan efter att den avslutats. Hur var flygresan? Motsvarade hotellet dina förväntningar, var vår service bra? Kan du tänka dig att återvända till resmålet? Vill du ge oss förnyat förtroende?

Några dagar efter hemkomsten kommer du att få ett elektroniskt frågeformulär skickat till dig via e-post och med semestern i färskt minne kan du sedan i lugn och ro besvara och kommentera vad du tyckte. Med din hjälp kan vi på detta vis vidareutveckla våra resor och dess innehåll och ordna en ännu bättre semester åt dig nästa gång du reser med oss.

Vi önskar er en trevlig resa! 

Hotell

Tirena Sunny Hotel by Valamar - Dubrovnik

Tirena Sunny Hotel by Valamar - Dubrovnik

Rofyllt, nära till strand. Tirena Sunny Hotel är ett utmärkt hotell omgivet av en vacker medelhavsträdgård och beläget på en grönskande halvö strax ...
Grand Hotell Park - Dubrovnik

Grand Hotell Park - Dubrovnik

Grand Hotell Park är ett exklusivt hotell beläget på den lummiga Lapad-halvön i Dubrovnik. Hotellet karaktäriseras av italiensk design och arkitektur som skapar en perfekt bl...
Lägenhet Lapad - Dubrovnik

Lägenhet Lapad - Dubrovnik

Lägenhet Lapad ligger på halvön Lapad i en av dom populäraste delarna av Dubrovnik. Huset är beläget i närheten av yachtklubben Orsan och bjuder på en bed&ari...
Lägenhet Marco Polo - Dubrovnik

Lägenhet Marco Polo - Dubrovnik

Mitt på Lapadhalvön i Dubrovnik ligger Lägenhet Marco Polo, omgiven av grönska i ett lägenhetskomplex med avskildhet. I närheten finns flera vackra promenadstråk m...
Lägenhetshotell Erna - Dubrovnik

Lägenhetshotell Erna - Dubrovnik

Trevliga lägenheter i lungt område.  Villa Erna är ett trivsamt och omtyckt lägenhetshotell som passar utmärkt för dig som vill bo i lugna omgivningar i en vac...
Lägenhetshotell Lanterna - Dubrovnik

Lägenhetshotell Lanterna - Dubrovnik

Lägenhetshotell Lanterna ligger direkt vid havet ca 8 km norr om Dubrovnik i den lilla byn Stikovica. Viken där hotellet är beläget kantas av grönskande cypress-, oliv- och ap...
Villa Eva - Slano

Villa Eva - Slano

Koppla av i den idylliska medelhavsträdgården. Villa Eva är en trevligt inredd villa med lägenheter och dubbelrum i den mysiga badorten Slano på Dubrovnik riviera....
Admiral Grand Hotell - Slano

Admiral Grand Hotell - Slano

Längst in i en vacker vik på Dubrovniks riviera ligger 5-stjärniga Hotell Admiral. Det välhållna hotellet har ett oslagbart läge direkt vid stranden i den anrika byn Sl...
Hotell Valamar Lacroma - Dubrovnik

Hotell Valamar Lacroma - Dubrovnik

Perfekt plats att koppla av på riktigt.  Lyxiga Hotell Valamar Lacroma i Dubrovnik är ett mångfaldigt prisbelönt hotell (bland annat 2013, 2014 och 2015 World Travel Award) ...
Lägenhet Ivana - Dubrovnik

Lägenhet Ivana - Dubrovnik

Lägenhet mitt i en av världens vackraste platser.  Bo mitt i den historiska delen av Gamla Stan i Dubrovnik, där den forntida miljön lockar med charmfulla stenhus, musé...
Hotell Valamar President - Dubrovnik

Hotell Valamar President - Dubrovnik

På en solig sluttning ned mot Lapadbuktens turkosa vatten ligger exklusiva Hotell Valamar President Dubrovnik. Det 5-stjärniga hotellet är beläget precis vid det kristallklara vat...