Skip to main content

Träningsresa med Träningskompaniet

Boosta din energi med en träningsresa 

Träningsglädje tillsammans med Träningskompaniet

Känns dina energidepåer halvtomma? Följ med på en inspirerande träningsvecka med fokus på välmående! Tillsammans med Träningskompaniet finner vi träningsglädjen och njuter av bländande vyer, kristallklart vatten och solens värmande strålar. Stärk dig med uppfriskande morgonpromenader och träningspass, hitta lugnet med yogaklasser på stranden och låt havsbrisen svalka dig under det intensiva styrkepasset.  

Vi tränar i fantastiska omgivningar och har möjlighet att delta på ett morgon- och ett eftermiddagspass. Mycket av träningen kommer att utgå från din egen kropp och består av Core/Styrka, Yoga, Bodybalance, Tabata, Rörlighet och Danspass. Vi kommer även att använda gummiband för att stärka kroppen på olika sätt, liksom annan typ av träning. Passa också på och njut av härliga morgonpromenader längs med havet. Du bestämmer själv i vilken mängd du tränar och deltar utifrån dina egna förutsättningar. Instruktörer på resan är två välkända ansikten från Träningskompaniet - Viktoria Albrektson och Lucas Johnsson Rolf, som båda har gedigen bredd och erfarenhet inom träning. 

Under resan kommer vi att ha möjlighet att delta i två olika utflykter. Den första är en 7 km lång vandring i Biokovbergen, inklusive ett besök på den imponerande utsiktsplatsen Skywalk. Den andra utflykten är en 9 km lång vandring längs den vackra Adriatiska kusten mellan Makarska och Podgora. Väl i Podgora har vi en guidad tur innan vi äter lunch på en lokal restaurang.  


Antalet platser är begränsat! Observera att träningen bedrivs utomhus. Vid eventuellt regn kan andra aktiviteter förekomma eller träning inomhus ske. 


Har du frågor om resan? 
Kontakta Sandra på gruppavdelningen via mejl: sandra@kroatienspecialisten.se

Fritextsökning

Fakta

Närmaste strand/bad100 m
Avstånd till centrum1500 m
PoolJa
LuftkonditioneringJa
InternetWi-fi
HissJa
SäkerhetsboxJa
Minimarket100 m
RestaurangJa
BarJa

Hotell

Hotell Mirjam

Under träningsresan kommer ni bo på Hotell Mirjam i Makarska. Det moderna hotellet lockar med sitt strandnära läge, enastående service och underbara takterrass. Här kan du njuta av din träningsresa och samtidigt som du bor i stilfulla och moderna rum med alla bekvämligheter.  

Om du behöver återhämta dig efter träningspassen under resan finns det trevliga wellness-centret till ditt förfogande. Här kan du unna dig lyxiga spa-behandlingar och massager, njuta av en bubblande jacuzzi och en värmande bastu.

För dig som älskar sport och aktiviteter finns flera tennisbanor i närheten där du kan njuta av soliga matcher. För strandälskare finns flera gyllene stränder inom räckhåll, och följer du den förtrollande kustremsan på 2 km kommer du enkelt in till centrala Makarska.

Bad
Klapperstensstrand samt hotellets utomhuspool (Djup max 125 cm & Bredd 10 m). 

Ingår i resan

• Flygresa till Split, tur och retur inklusive handbagage och incheckat bagage 

• Kaffe och smörgås under flygresan

• Flygskatter och avgifter

• Transfer flygplats – hotell, tur och retur

• Del i dubbelrum sju nätter på Hotell Mirijam, inklusive turistskatt

• Frukost och middag alla dagar

• Fri tillgång till hotellets wellness och gym

• Användning av solstolar och parasoller vid poolen. 

• Wi-fi finns tillgänglig på rummen och hela hotellet.

• Träningsprogram under veckan

• Utflykt - Vandring i Biokovos naturreservat och Skywalk

• Utflykt - Vandring Podgora

• Statlig resegaranti hos Kammarkollegiet

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationfrån pris
6/10HalmstadHalmstad - Split, Makarska, Träningskompaniet, Hotell Mirjam, 1 vecka14 750:-Boka
Få senaste nytt!
Få senaste nytt!

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli först med att få de senaste nyheterna, tips och våra unika erbjudanden.

this is a picture of the number 9this is a picture of the number 5this is a picture of the number 3this is a picture of the number 3