Skip to main content

Gruppresor till Kroatien

Guidade gruppresor utomlands

Upptäck Kroatien på ett unikt och personligt sätt med Kroatienspecialisten - din partner för gruppresor till detta underbara land! Vi har en mångårig erfarenhet när det kommer till att skapa minnesvärda resor till Kroatien, och vi är stolta över att erbjuda paketerade gruppresor där transfer, flyg, boende, servicetider och spännande utflykter är inkluderade. Tillsammans med oss planerar ni hela er resa till Kroatien – från idéstadie till hemkomst. Utifrån era önskemål skräddarsyr vi sedan en spännande paketlösning.

Under hela resan kommer ni att ha svensktalande reseledare vid er sida, vilket ger er extra trygghet. Deras lokala kunskap och expertis kommer att förgylla er resa och göra den extra minnesvärd! Dessutom hjälper våra reseledare till vid incheckning på hotellet och när det är dags för hemresan.

De hotell och transferleverantörer vi samarbetar med är noga utvalda för sin förmåga att anpassa sig till era individuella behov och önskemål. Dessutom finns det ett överflöd av sevärdheter och intressanta utflyktsmål i närheten av våra partnerhotell, perfekta för grupper som vill utforska området tillsammans.

Vi ser fram emot att ta emot er förfrågan och att skapa en oförglömlig kroatienresa tillsammans med er! Välkomna till Kroatienspecialisten!

Regionala direktflyg till Kroatien

Då vi flyger med direktflyg från regionala flygplatser runt om i Sverige kommer ni till Kroatien på endast 3 timmar! Njut av Kroatiens behagliga medelhavsklimat och kristallklart hav – svårslaget!

Offertförfrågan

Är du sugen att åka på en gruppresa med din förening, en kickoff-resa med företaget eller genomföra en träningsresa med ditt gym? Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert. Klicka här och fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan.

 

Gästbetyg
4,9 av 5
: 4 av 5 stjärnor
Baserat på 13 gästbetyg
 • Allt har fungerat jättebra. Hotellet var mycket bättre än väntat, ett riktigt toppenhotell, kanske det bästa föreningen bott på. Utflykten till Krka var var helt fantastisk, den överträffade våra förväntningar med mellanmål av färska musslor och en riktigt bra lunch på båten. Likaså gemensamma middagen med med typisk kroatisk mat. Kontakten med Sandra har fungerat jättebra.
  Karlstads Fabriks och Hantverksförening
 • En härlig PRO grupp att åka med. Mycket härlig människa Daniella och mycket hjälpsam.
  Ulla
 • Underbar guide Hamo. Kunde inte vara bättre. Kunnig, rolig och serviceminded.
  Irene
 • Jättefina och intressanta utflykter. Jag är mycke nöjd.
  Irene
Fritextsökning

Offertförfrågan

Är du sugen att åka på en temaresa med din förening eller ditt företag? Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert. Klicka här och fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationfrån pris
12/5KarlstadKarlstad - Split, Makarska, PRO Hammarö, Hotell Horizont, 1 vecka
Halvpension ingår i priset, värde 1500:- per person
13 190:-Boka
11/5ÖrnsköldsvikÖrnsköldsvik - Split, Makarska, Gruppresa, Dalmacija PLACESHOTEL, 1 vecka13 690:-Boka
6/10HalmstadHalmstad - Split, Makarska, PRO Halmstad, Hotell Alga, 1 vecka13 990:-Boka

Hotell

Gruppresa från Örnsköldsvik
Utforska Kroatiens kultur och natur - Följ med och upptäck fantastiska Kroatien på vår gruppresa, endast tillgänglig för er som flyger från Örnsköldsvik. Här väntar en resa fylld med kultur, natur oc...
1 vecka från 13 690:- Läs mer
Hotell Alga - PRO
FULLBOKAT Kontakta oss för att registrera ditt intresse på vår väntelista. Lugnt och strandnära i charmiga Tucepi - Under pro-resan bor ni på det 4-stjärniga Hotell Alga på Makarska rivieran. Hotell...
1 vecka från 13 990:- Läs mer
Hotell Horizont - PRO
Makarska Rivierans största Spa - Hotell Horizont är ett utmärkt hotell med perfekt läge vid stranden och Baska Vodas centrum. Med berget som fond och omgivningar med pinjeträd samt ett azurblått hav...
1 vecka från 13 190:- Läs mer

Temaresor

1 vecka från 16 340:-
Temaresor i Kroatien

Upptäck mer av Kroatien. Boka din rundresa med Kroatienspecialisten och få ut mer av din semesterLäs mer

Träningsresor

1 vecka från 12 880:-
Träningsresor i Kroatien

Följ med på en träningsresa till Kroatien med hälsa och välmående i fokus. Läs mer

Konferensresor

Konferensresa i Kroatien

Ta med företaget på en oförglömlig konferensresa till Kroatien

Få senaste nytt!
Få senaste nytt!

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli först med att få de senaste nyheterna, tips och våra unika erbjudanden.

this is a picture of the number 5this is a picture of the number 1this is a picture of the number 8this is a picture of the number 7