Lägenheter Zadar - Zadar (Hotellklass: 3 stjärnor)

lagenhet-zadar-00
lagenhet-zadar-000b.jpg
lagenhet-zadar-001
lagenhet-zadar-002
lagenhet-zadar-003
lagenhet-zadar-004
lagenhet-zadar-006
lagenhet-zadar-009
lagenhet-zadar-011
lagenhet-zadar-014
lagenhet-zadar-015
lagenhet-zadar-016
lagenhet-zadar-017
lagenhet-zadar-018
lagenhet-zadar-019
lagenhet-zadar-019a
lagenhet-zadar-019b
lagenhet-zadar-020a
lagenhet-zadar-020b.jpg
lagenhet-zadar-021
lagenhet-zadar-022
lagenhet-zadar-023
lagenhet-zadar-024
lagenhet-zadar-025
lagenhet-zadar-027
lagenhet-zadar-030
lagenhet-zadar-031

Lägenheter Zadar är modernt inredda och välutrustade lägenheter som ligger i lugna och populära turistområden med promenadavstånd till stranden. Zadar är norra Dalmatiens huvudort med sina 70000 invånare och en suverän utgångspunkt för upplevelserika semesterresor. Här finns flera nationalparker och närheten till makalösa utflyktsmål gör att man enkelt hinner uppleva mycket av Kroatien under sin vistelse. Det är dessutom en fantastisk badort! Zadar blev utsett till Europas bästa resmål 2016, bland annat för den spännande mixen av historiska och moderna stadsdelar. Vägen in till Zadars centrum kantas av eleganta villaträdgårdar och väl i centrum och Gamla stan hittar du en uppsjö av mysiga restauranger bland de trånga gränderna. Från någon av de många uteserveringarna njuter du av såväl traditionell kroatisk medelhavskost som internationella rätter.

Lägenhetsstyper
Enrumslägenhet för 2 personer.
Tvårumslägenhet för 2-4 personer.
Större trerumslägenhet för 4-6 personer.

Lägenheter
Enrumslägenheter (ca 19-23 m²) för 2 personer med balkong eller terrass består av ett kombinerat sovrum och pentry.
Tvårumslägenhet (ca 35-38 m2) för 2-4 personer med balkong eller terrass består av ett sovrum med dubbelsäng och ett kombinerat kök och vardagsrum med bäddsoffa för upp till 2 personer.
Större trerumslägenhet (ca 55-60 m²) för 4-6 personer med balkong eller terrass består av två sovrum samt ett kombinerat kök och vardagsrum med bäddsoffa för upp till 2 personer.

Alla lägenheter är luftkonditionerade och har Wi-Fi, balkong eller terrass, satellit-TV samt badrum med dusch och wc. Bäddsofforna rekommenderas för 1-2 barn upp till 15 år.

Måltider
Ingår ej.

Bad
Klapperstensstrand.

Övrigt
Ej reception. Sängkläder och handdukar samt avresestädning ingår. Byte av handdukar sker en gång i veckan. Wi-Fi finns i alla lägenheter. Bilderna är exempelbilder, alla lägenheter är snarlikt möblerade. Lägenheterna ligger i stadsdelarna Borik och Diklo. I närheten finns restauranger, barer, minimarket, turistinformation, taxi, apotek och många andra faciliteter. Varje dag går det regelbundet lokalbussar till "Gamla Stan" i Zadar centrum, resan tar ca 15 min.

Fakta och faciliteter

Bad 50 - 800 m
Gamla Stan 2 - 4 km
Centrum 2 - 4 km
Pool Nej
Luftkonditionering Ja
Internet Wi-Fi
Hiss Nej
Minimarket 50 - 300 m
Restaurang 50 - 300 m

Gästernas kommentarer

Gästernas kommentarer

Om Zadar

I vackra och romantiska Zadar finns flotta restauranger, spännande historia, avkoppling och inte minst sol och bad! Här är det lätt att ha en upplevelserik semester, nytt och gammalt trängs med fantastiska naturupplevelser i den moderna staden. Läs mer om Zadar.

zadar

Service på resmålet

I Zadar har vi inte egen personal, men vi representeras av våra lokala, engelsktalande samarbetspartners som gärna hjälper till om du behöver information eller goda tips. Kontakta gärna din husvärd, receptionist, din lokala representant eller turistinformationen.