Resor till Makarska Rivieran

Par står på trand i Makarska Riviera, Kroatien
makarska-rivieran-kroatien-002
makarska-rivieran-kroatien-003
makarska-rivieran-kroatien-004
makarska-rivieran-kroatien-005
makarska-rivieran-kroatien-006
makarska-rivieran-kroatien-007
makarska-rivieran-kroatien-008
makarska-rivieran-kroatien-009
makarska-rivieran-kroatien-010
makarska-rivieran-kroatien-011
makarska-rivieran-kroatien-012
makarska-rivieran-kroatien-013
makarska-rivieran-kroatien-015
makarska-rivieran-kroatien-016
makarska-rivieran-kroatien-017
makarska-rivieran-kroatien-019
makarska-rivieran-kroatien-021
makarska-rivieran-kroatien-022
makarska-rivieran-kroatien-024
makarska-rivieran-kroatien-025
makarska-rivieran-kroatien-026
makarska-rivieran-kroatien-027
makarska-rivieran-kroatien-028
makarska-rivieran-kroatien-030
makarska-rivieran-kroatien-031
makarska-rivieran-kroatien-032
makarska-rivieran-kroatien-033

Makarska Rivieran sträcker sig hela 60 km mellan städerna Omis i norr och Gradac i söder. Den dramatiska kustlinjen och turkosblåa havet lockar besökare från världens alla hörn. Den täta pinjeskogen sträcker sig ända ned till stranden och ovanför utgör de vita bergstopparna en kraftig kontrast mot den blå himlen. Cykel- och promenadvägar följer kusten i flera mil och gör det lätt att besöka och uppleva nya orter. Med båt finns öarna Brac och Hvar inom räckhåll. Detsamma gäller Biokovo, berget som går att bestiga via vindlande stigar till spektakulära stup med milsvidd utsikt över övärlden. Makarska rivieran består av flera charmiga orter belägna vid inbjudande stränder, en miljö som är lätt att förälska sig i och som erbjuder en härlig semester för alla; stora som små.
 

Pris från:
2 299:-
Reslängd:1 vecka
Endast boende
Transportsätt:Ingen transport
Boka resa

Fakta

Invånare
Makarska ca 13 800, Baska Voda ca 2 900, Brela ca 1800, Promajna ca 460, Tucepi 1800.

Kreditkort
Accepteras av de flesta butiker och restauranger. Dessutom finns det många uttagsautomater.


Kommunikationer
Det finns lokalbussar som kör från de flesta städer längs kusten till Split eller Dubrovnik. Från Makarska kan man enkelt ta färjan till Sumartin som ligger på den östra sidan av ön Brac.


Flygplats
Splits flyplats ligger ca. 70 kilometer från Makarska.

Mat och dryck
Lunch från 50 kr per person. Middag från 80 kr per person. Öl från 15 kr, en flaska vin från 50 kr
.

Servicenivå
På Makarska rivieran har vi full service.

Klimattabell 

  Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
 Dag   -   -   13  18  24  28  30  30  27  20   -   -
 Natt   -   -   8  11  17   19   22   22   19   13    -   -
 Vatten   -   -  13  14  18   20   22   23   20   20    -   -

 

Transfertid

Det tar ca. 90 minuter med transfer från Splits flyplats till Makarska. Beroende på trafikmängd kan tidsavvikelser förekomma.

Reseguide

En reseguide om ditt resmål
Specialister är vad vi är och ingen kan Kroatien som vi! Därför vill vi dela med oss av våra bästa tips så att du kan uppleva det bästa med ditt valda resmål.

Läs reseguide om Makarska Riviera

Orter

Guide: Makarska
Här hittar du saker att göra i Makarska och vilka sevärdheter som finns. Det finns även tips på restauranger och vart du hittar dem på kartan.

Guide: Baska Voda
Baska Voda är charmig turistort belägen ca 8 km nordväst om staden Makarska. Här njuter ni av sol och bad, men har också nära till spännande utflyktsmål i den vackra naturen. Kvällarna tillbringas på någon av de många mysiga restaurangerna vid vattnet där ni kan njuta av den inhemska maten.

Guide: Brela
Brela är en charmig badort med mycket historia och ligger ca 15 km norr om Makarska. Brela är känd för sitt kristallklara vatten, sina underbara klapperstensstränder som sträcker sig ca 6 km och som ramas vackert in av den täta pinjeskogen. Förutom sol och bad, erbjuder Brela också ett antal aktiviteter som tennis, boccia, minigolf, bordtennis och olika vattensporter. Ta en promenad eller cykla längs strandpromenaden hela vägen till Makarska medans du njuter av den doftande aromatiska vegetationen.

Promajna
Promajna är beläget sex kilometer nordväst om Makarska, nedanför Biokovos sluttningar. Här längs den gamla kustvägen finns allt ni behöver för en lugn och stillsam semester. Fyll tiden med promenader längs vattnet, god mat och soldränkt avslappning. Följer ni den förtjusande strandpromenaden kommer ni till den lite större orten Baska Voda som ligger på promenadavstånd från Promajna.

Guide: Tucepi
Orten Tucepi ligger ca 4 km söder om Makarska. Den härliga klapperstenstranden och långa strandpromenaden som är kantad med restauranger, affärer och kaféer kännetecknar orten. I och runt Tucepi går det utmärkt att vandra eller att hyra cykel och upptäcka det vackra landskapet.

Podgora
Podgora är en liten ort 9 km söder om staden Makarska. Här bor det cirka 3000 invånare. Som de flesta städer längs rivieran har den också sin långa strandpromenad, marina, restauranger, kaféer, souvenirbutiker och underhållning. Under dagen kan du njuta av sol och bad längs den långa klapperstenstranden. Staden är förbunden med resten av rivieran och det är inga problem att ta en promenad eller cykeltur till de närliggande orterna.

Drvenik
Staden Drvenik sträcker sig över två bukter (Gornja vala och Donja vala) och den ligger 24 km sydöst om Makarska. Drvenik representerar en unik symbios av skönhet mellan hav och berg; vikar med klapperstenstrand som är omgivna av klippor från berget Biokovo med drickbara källor. Härifrån finns det en färja till Sućuraj på ön Hvar. Drveniks charmiga atmosfär gör staden till ett utmärkt val för en fridfull semester.

Gradac
Gradac är den sydligaste turistorten på Makarska rivieran, 40 km från staden Makarska, känd för sitt kulturhistoriska arv från brons- och tidig järnålder. Gradac erbjuder kristallklart blått hav med enastående klappstensstrand och gamla byar med lantlig dalmatinsk arkitektur under berget Biokovos sluttningar. Promenadstråk och cykelleder förbinder olika platser och erbjuder en häpnadsväckande utsikt över öarna mitt emot. Det traditionella jordbruket bjuder på kvalitativa råvaror som bemärkas på stadens olika restauranger. Gradac är inte bara ett litet semesterparadis utan en mångfaldig turistort med aktiviteter och sportevenemang för hela familjen under sommaren.

Omiš
Omis är en liten ort och hamn vid Cetinaflodens mynning och ligger ca. 2,5 mil sydöst om Split. Under 12- och 1300-talet var Omis hemstad för pirater, som använde sina snabba båtar - Sagittae till att attackera handelsskepp vid flodens mynning. Idag är Omis en populär turistort och befolkningen ökar trefaldigt under högsäsongen. Gamla Stan är är Omis huvudattraktion med många sevärdheter. Här ligger också många av de bästa restaurangerna, med uteserveringar i de trånga och mysiga gränderna. Den långa sandstranden ”Velika plaza” ligger i centrala Omis och här finns massor av vattenaktiviteter att ta del av.

Stränder
På Makarska rivieran finns nästan uteslutande klapperstenstrand och det kan vara bra att ta med sig ett par badskor eller investera i ett par på plats som finns att köpa i de flesta butiker längst med strandpromenaden. Parasoller och solstolar finns att hyra av uthyrare på stränderna, men jämför priserna innan ni bestämmer er. På alla resmål finns det gott om restauranger och caféer längst med strandpromenader.

Utflykter

Vi har ett stort utbud av utflykter som passar alla smaker och som bokas och betalas på plats. Fullständig program samt priser fås av våra reseledare på välkomstmötet.

Exempel på våra utflykter från Makarska rivieran:

 

Båtutflykt - en avslappnande dag i Kroatiens vackra skärgård
Upptäck Kroatien från havet på denna avslappnande båtutflykt i Kroatiens skärgård. Vi lämnar Makarskas hamn kl 09.00 och beger oss iväg till en av de största sötvattenskällorna i Medelhavet, Vruja, som även anses vara en av de vackraste stränderna på Makarska Rivieran. Därefter åker vi tvärs över Adriatiska havet till ön Brač, där vi besöker den historiska byn Pučišća. Byn är hem till en av de mest kända och äldsta stenhuggeriskolorna i Europa, Kalkstenskolan. Kalkstenen från Brač är världskänt för sina kvaliteter och den utsmyckar flera kända byggnader, så som Vita Huset och Taj Majal. Här får vi en intressant rundtur genom skolan, men det ges också möjlighet till sol och bad i det kristallklara havet. Lunchen serveras på båten under dagen, grillad fisk eller kyckling och sallad som serveras tillsammans med ett härligt glas vin. Njut av lugnet, den skinande solen och den härliga havsluften.

Utflykten utgår från Brela, Baska Voda, Promajna, Makarska och Tucepi.
Avresedagar:
Onsdag
Detta ingår:
Båtresa
Välkomstdrink
Lunch
Norsk- eller svensktalande guide
Heldag
09:00 - 18:00
(Cirkatider)
Pris ca 450:-/person
Uflykten bokas på resmålet

 


Stadsvandring i Dubrovnik
Den gamla staden Dubrovnik är ett av Kroatien mest välkända sevärdheter och ett av de allra mest populära utflyktsmålen. Längs vägen passerar vi staden Neum som ligger i Bosnien & Hercegovina. Där tar vi en bensträckare och kanske en kopp kaffe. Väl på plats går vi på en guidad stadsvandring i Gamla Stan (Stari Grad) som varar ungefär en timme, och sedan finns gott om tid att upptäcka den makalösa staden på egen hand. Man kan till exempel promenera på den imponerande stadsmuren eller besöka något av de spännande museerna som finns innanför murarna. Linbanan som går upp till berget Srd ger en fantastisk utsikt över staden och den vackra kusten. Dubrovnik är en av världens bäst bevarade antika städer och inspelningsplats bland annat för den populära TV-serien ”Game of Thrones” och en av Star Wars-filmerna.

Utflykten utgår från Brela, Baska Voda, Promajna, Makarska och Tucepi.
Avresedagar:
Tisdag
Detta ingår:
Busstransfer
Norsk- eller svensktalande guide
Heldag
08:00 - 19:00
(Cirkatider)
Pris ca 600:-/person
Uflykten bokas på resmålet

 


Kroatisk afton
När eftermiddagen går över till kväll åker vi upp mot bergen till en fridfull gård på den kroatiska landsbygden. Efter en välkomstdrink som består av rakija slår vi oss ned vid dukade bord. Från långborden har man fin utsikt över kusten och öarna ute i skärgården, medan familjen Topici serverar en trerätters-middag som består av traditionella kroatiska anrättningar. Till maten bjuds vi på traditionell sång och dans medan solen sakta går ned vid horisonten. Middagen består av ost och prsut (lufttorkad skinka) till förrätt. Kalv, lamm och potatis tillagat under lock (Peka) serveras till huvudrätt och en efterrätt serveras som avrundning på middagen.

Utflykten utgår från Brela, Baska Voda, Promajna, Makarska och Tucepi.
Avresedagar:
Fredag
Detta ingår:
Busstransfer
Trerättersmiddag
Norsk- eller svensktalande guide
Halvdag
19:00 - 22:00
(Cirkatider)
Pris ca 550:-/person
Uflykten bokas på resmålet

 


Omiš och Zadvarje - En dag i piraternas näste 
Följ med till orten Zadvarje och upplev den lokala marknaden, som är en 300 år gammal tradition. På marknaden kan man köpa det mesta som behövs för livet på landet och andra delikatesser som t.ex. hemmagjord brännvin, honung och lufttorkad skinka. Efter marknaden så fortsätter vi till orten Omiš, norr om Makarska, Staden där den vackra Cetinafloden rinner ut i Adriatiska havet. Under 12- och 1300-talet var Omis hemstad för pirater, numera är det en populär turistort med en makalös strand och en mindre stadskärna i stadens äldre delar. Här får man egentid, för att ta en kopp kaffe, strosa runt eller kanske besöka fästningen Mirabella. Vi träffas igen vid floden Cetina där en båttur tar oss igenom det vackra landskapet och längs med floden får vi en god lokal lunch och tid till att njuta av den fantastiska naturen.

Utflykten utgår från Brela, Baska Voda, Promajna, Makarska och Tucepi.

Avresedagar:
Tisdag
Detta ingår:
Busstransfer
Norsk- eller svensktalande guide
Lunch (Soppa, peka + efterätt)
Halvdag
08:30 – 15:30
(Cirkatider)
Pris ca 600:-/person
Uflykten bokas på resmålet

 


Vinprovning – Imotskis utsökta vingårdar
Imotski är känt för sitt bördiga läge och utmärkta viner. Här finns även två intressanta naturfenomen, den Blå sjön och den Röda sjön. Båda två är resultatet av underjordiska grottor i karstlandskapet som rasat in och skapat sjöar som ligger långt nere i vad som ser ut som kratrar. Vi fortsätter mot vingårdarna och familjen Grabovac som förklarar och visar oss produktionen av vindruvorna på deras vingård. Allt från de vita vindruvorna där de mest kända är Kujunzusa, Chardonnay, Žilavka, Pošip och den gråa Pinot till de röda sorterna som Trnjak, Merlot, Vranac, Cabernet Sauvignon och Syrah. Vi får även höra några hemligheter som ligger bakom deras succé, dessutom provar vi vitt vin, rött vin, rosévin och mousserande vin. Till detta serveras enklare tilltugg i form av ost och lufttorkad skinka.

Utflykten utgår från Brela, Baska Voda, Promajna, Makarska och Tucepi.
Avresedagar:
Torsdag
Detta ingår:
Busstransfer
Vinprovning
Enklare tilltugg
Norsk- eller svensktalande guide
Eftermiddagstur
13:30 - 18:00
(Cirkatider)
Pris ca 500:-/person
Uflykten bokas på resmålet

 


Olivoljeprovning - hos den bästa producenten i Dalmatien
Vi åker söderut på Makarska Rivieran, till en by som heter Brist. Här bor familjen Veža, som har bott i Brist i generationer och öppnade dörrarna till sitt hus och sin källare 2004, där vi kommer att prova deras olivoljor. Källaren där deras olivolja skapas är den första av dess slag i Dalmatien. De har vunnit flera utmärkelser för sina olivoljor och år 2018 röstades de fram som bäst i hela Dalmatien. Här kommer vi att lära oss om hur hela produktionen går till, från början till slut. Sedan kommer vi att få möjlighet att smaka deras olivoljor, direkt ifrån familjens egna lager.

Utflykten utgår från Brela, Baska Voda, Promajna, Makarska och Tucepi.
Avresedagar:
Torsdag
Detta ingår:

Busstransfer
Norsk eller svensktalande guide
Mellanmål med ett glas vin
Provsmakning av olivolja och presentation.

Förmiddagstur
09:00 - 14:00
(Cirkatider)
Pris ca 390:-/person
Uflykten bokas på resmålet

 


Priser presenterade är cirkapriser med reservation för valutaändring. Försäkring ingår på alla utflykter.

 

 

Stadskartor

Här kan du ladda ner kartor över orterna:

Makarska
Baska Voda
Podgora

Avgångar & priser

Sida 2 av 100

AvresaAvreseortDestinationfrån pris
3/10Makarska, Villa Joze, 1 vecka
Lugnt läge med fantastisk utsikt
2 499:-Boka
18/9Makarska, Villa Pezic, 1 vecka
Prisvärt och trivsamt med bra läge!
2 599:-Boka
25/9Makarska, Villa Pezic, 1 vecka
Rabatt per person: 500:-
Prisvärt och trivsamt med bra läge!
2 599:-Boka
2/10Makarska, Villa Pezic, 1 vecka
Prisvärt och trivsamt med bra läge!
2 599:-Boka
18/9Promajna, Villa Anna Marija, 1 vecka2 999:-Boka
25/9Promajna, Villa Anna Marija, 1 vecka
Rabatt per person: 500:-
2 999:-Boka
2/10Promajna, Villa Anna Marija, 1 vecka2 999:-Boka
2/10Tucepi, Hotell Alga, 1 vecka
Drömläge vid stranden. Stort poolområde.
3 499:-Boka
3/10Tucepi, Hotell Alga, 1 vecka
Drömläge vid stranden. Stort poolområde.
3 499:-Boka
18/9ÖstersundÖstersund - Split, Makarska, Villa Pezic, 1 vecka
Prisvärt och trivsamt med bra läge!
3 930:-Boka
18/9Tucepi, Villa Tucepi, 2 veckor
Rabatt per person: 1000:-
Strandnära! Lägenheter för upp till 6 personer
4 099:-Boka
19/9Tucepi, Villa Tucepi, 2 veckor
Rabatt per person: 1000:-
Strandnära! Lägenheter för upp till 6 personer
4 099:-Boka
25/9Tucepi, Villa Tucepi, 2 veckor
Rabatt per person: 500:-
Strandnära! Lägenheter för upp till 6 personer
4 099:-Boka
26/9Tucepi, Villa Tucepi, 2 veckor
Rabatt per person: 500:-
Strandnära! Lägenheter för upp till 6 personer
4 099:-Boka
19/9Tucepi, Hotell Alga, 1 vecka
Drömläge vid stranden. Stort poolområde.
4 399:-Boka

Hotell

Villa Pezic - Makarska

Villa Pezic - Makarska

Perfekt läge nära hamnen och stranden Charmigt familjedrivet litet lägenhetshotell där personalen gör sitt yttersta för att du ska få en så skön sem...
1 veckafrån 3 930:-
Läs mer »
Hotell Marco Polo - Gradac

Hotell Marco Polo - Gradac

Prisbelönt boutiquehotell med utmärkt service.  I den gamla fiskebyn Gradac ligger det charmiga boutiquehotellet Marco Polo. Det familjeägda strandhotellet har både själ...
1 veckafrån 7 099:-
Läs mer »
Hotell Maritimo - Makarska

Hotell Maritimo - Makarska

Prisbelönt boutiquehotell. Gästernas favorit! Hotell Maritimo är ett välskött och charmigt familjeägt hotell beläget precis vid det kristallklara havet i Makarska. D...
1 veckafrån 7 199:-
Läs mer »
Hotell Milenij - Makarska

Hotell Milenij - Makarska

Omtyckt boutiquehotell med strandläge i Makarska Boka nu! Frukost och middag för hela veckan ingår i priset för perioden 8/5 - 4/6 och 11/9 - 5/10, värde 700:...
1 veckafrån 7 199:-
Läs mer »
Hotell Miramare - Makarska

Hotell Miramare - Makarska

Centralt & strandnära! Stilfullt hotell beläget precis vid havet på den lilla halvön Sveti Petar. Ett perfekt läge bredvid Makarskas hamn, strandpromenaden Riva och ...
1 veckafrån 9 599:-
Läs mer »
Hotell Neptun, All Inclusive - Tucepi

Hotell Neptun, All Inclusive - Tucepi

Nyrenoverade Hotell Neptun är ett trivsamt All Inclusive-hotell med utmärkt läge vid såväl strandpromenaden som det kristallklara havet. Omgiven av en doftande grön mede...
Hotell Soline - Brela

Hotell Soline - Brela

Total avkoppling, direkt vid stranden.  Hotell Soline i orten Brela har en härlig och välkomnande atmosfär med en magnifik utsikt mot havet. De toppmoderna hälsofaciliteterna ...
Luxury Aparthotel - Makarska

Luxury Aparthotel - Makarska

Exklusiva lägenheter i rofylld omgivning Dessa lägenheter lever verkligen upp till sitt namn. Luxury Aparthotel erbjuder rymliga lägenheter med modern inredning som ger ifrån sig ...
Lägenheter Neda - Promajna

Lägenheter Neda - Promajna

Ett stenkast från stranden I ett lugnt och rofyllt område i mysiga Promajna finns Lägenheter Neda, ett perfekt boende för dig som är ute efter en lugn och avkopplande s...
1 veckafrån 6 299:-
Läs mer »
Lägenheter Palma - Makarska

Lägenheter Palma - Makarska

Toppenval nära stranden i Makarska. Villa som utmärker sig genom en komfort och snygg inredning utöver det vanliga och med värdar som gör sitt yttersta för att din vistel...
1 veckafrån 5 819:-
Läs mer »
Lägenheter Portun - Baska Voda

Lägenheter Portun - Baska Voda

Centralt och strandnära läge Upptäck lägenheterna Portun i hjärtat av den populära badorten Baska Voda. Ett nytt och utmärkt val för dig som vill ha en avkoppla...
1 veckafrån 6 299:-
Läs mer »
Lägenhetshotell Marijana - Promajna

Lägenhetshotell Marijana - Promajna

Mysiga lägenheter med strandnära läge Detta fräscha och trivsamma lägenhetshotell ligger i den lilla byn Promajna på Makarska Rivieran. Lägenheterna har ett su...
1 veckafrån 6 499:-
Läs mer »
Lägenhetshotell Milenij - Baska Voda

Lägenhetshotell Milenij - Baska Voda

Bästsäljare med drömläge vid stranden. Boka nu! Frukost och middag för hela veckan ingår i priset för perioden 8/5-18/6 samt 28/8-4/10, värde 970:- ...
1 veckafrån 7 199:-
Läs mer »
Villa Alba - Promajna

Villa Alba - Promajna

För dig som söker det lilla extra Vissa av bilderna är illustrationsbilder. Villa Alba är en helt nybyggd villa med mycket tilltalande exteriör och välplanerad ...
1 veckafrån 8 199:-
Läs mer »
Villa Anna Marija - Promajna

Villa Anna Marija - Promajna

Bo i egen villa med pool! Villa Anna-Marija är det perfekta huset för det större sällskapet med plats för upp till 18 personer. Beläget på Makarska rivieran i ...
1 veckafrån 5 899:-
Läs mer »
Villa Bagaric - Makarska

Villa Bagaric - Makarska

Trivsamt, familjedrivet med bra läge. Det prisvärda och hemtrevliga Villa Bagaric ligger i ett lugnt och rofyllt bostadsområde i orten Makarska och bara en kort promenad fr&a...
1 veckafrån 5 230:-
Läs mer »
Villa Bella - Makarska

Villa Bella - Makarska

Förstklassig villa i rofylld omgivning. På berget Biokovos sluttning ligger detta nybyggda parhus med förträfflig utsikt över den charmiga staden Makarska och det Adriatiska ...
1 veckafrån 8 199:-
Läs mer »
Villa Josip - Makarska

Villa Josip - Makarska

Stor och exklusiv villa med oslagbar utsikt Detta imponerande stenhus är perfekt för ett sällskap för upp till 10 personer som vill unna sig en oförglömlig ...
1 veckafrån 8 299:-
Läs mer »
Villa Katarina - Makarska

Villa Katarina - Makarska

Villa med oemotståndlig charm och makalös utsikt Detta lyxiga stenhus ligger på en vacker sluttning och har en enastående utsikt över havet och det vackra landskapet nedanf...
1 veckafrån 7 299:-
Läs mer »
Villa Lantana - Makarska

Villa Lantana - Makarska

Modernt semesterhus som gör intryck på alla. På en sluttning ovanför staden Makarska, ligger detta exklusiva semesterhus. Villan byggdes 2017 och är det perfekta s...
1 veckafrån 7 899:-
Läs mer »
Villa Madeleine - Baska Voda

Villa Madeleine - Baska Voda

Exklusiv villa med oemotståndlig charm och oslagbar utsikt Villa Madeleine är en lyxig, modern villa omringad av en vacker medelhavsträdgård. Här finns plats för upp ti...
1 veckafrån 7 899:-
Läs mer »
Villa Mario - Makarska

Villa Mario - Makarska

Exklusiv och modern villa med fantastisk utsikt Denna smakfullt inredda och moderna villa är idealisk för ett sällskap upp till 8 personer som vill unna sig en ...
1 veckafrån 7 299:-
Läs mer »
Villa Nena - Makarska

Villa Nena - Makarska

Utmärkt läge, hög standard och omtyckt värdpar.  Endast 50 meter från Makarskas vackra strand ligger Villa Nena, ett mycket omtyckt och populärt lägenhets...
1 veckafrån 6 499:-
Läs mer »
Villa Tucepi - Tucepi

Villa Tucepi - Tucepi

Prisvärt, trivsamt med bra läge Detta fräscha och stilrena lägenhetshus ligger i den mysiga orten Tucepi. Här bor du i rymliga lägenheter med vacker utsikt över...
1 veckafrån 5 799:-
Läs mer »
Hotell Osejava - Makarska

Hotell Osejava - Makarska

Hotell för vuxna med oslagbart läge Det anrika Hotell Osejava återfinns i hjärtat av Makarska, charmigt beläget på en liten udde. Med utsikt över det kristallklara...
1 veckafrån 8 499:-
Läs mer »
Dalmacija Sunny Hotell by Valamar - Makarska

Dalmacija Sunny Hotell by Valamar - Makarska

Drömläge med oslagbar utsikt. Dalmacija Sunny Hotell är en sann favorit hos våra resenärer! Med sitt fantastiska läge vid strandpromenaden i Makarska är Hotell...
1 veckafrån 7 799:-
Läs mer »
Hotell Horizont - Baska Voda

Hotell Horizont - Baska Voda

Makarska Rivierans största Spa. Hotell Horizont är ett utmärkt hotell med perfekt läge vid stranden och Baska Vodas centrum. Med berget som fond och omgivningar med pinjeträd ...
Villa Joze - Makarska

Villa Joze - Makarska

Omtyckt, familjedrivet lägenhetshotell. Villa Joze ligger i den centrala delen av Makarska i ett lugnt och trivsamt villaområde med gångavstånd till det mesta. Här kan man ...
1 veckafrån 5 939:-
Läs mer »
Hotell Mihaljevic - Makarska

Hotell Mihaljevic - Makarska

Litet, enkelt hotell i centrala Makarska Ett familjärt, rustikt och enkel hotell beläget mitt i Gamla Stan bland smala gränder - nära till det mesta i Makarska. Det gamla huset har...
Hotell Park - Makarska

Hotell Park - Makarska

Lyx och avkoppling med makalös utsikt. Läckert designhotell för vuxna som ligger på den soldränkta strandpromenaden och med ett centralt läge i Makarska. Hotellet ä...
1 veckafrån 8 999:-
Läs mer »
Villa Verica - Baska Voda

Villa Verica - Baska Voda

Nyrenoverad favorit med strandläge Boka nu! Frukost och middag för hela veckan ingår i priset för perioden 8/5-18/6 samt 28/8-4/10, värde 970:- per person. Villa Veric...
1 veckafrån 6 699:-
Läs mer »
Lägenheter Marcela - Makarska

Lägenheter Marcela - Makarska

Mycket omtyckt boende i hjärtat av Makarska. Lägenheter Marcela är ett av våra gästers favoriter. Hit återkommer många nöjda resenärer flera å...
1 veckafrån 6 599:-
Läs mer »
Valamar Meteor Hotell - Makarska

Valamar Meteor Hotell - Makarska

Solklar favorit med utmärkt service. Valamar Meteor Hotell är ett av våra mest populära hotell med sitt centrala läge och direkta närhet till stranden. Hotellet best&ari...
1 veckafrån 8 099:-
Läs mer »
Ospecificerad resa

Ospecificerad resa

Prisvärt med bra läge.  I priset ingår: flyg + boende + transfer I mån av tillgång säljs så kallade ospecificerade resor, vår billigaste form av inkva...
Villa Kapulica - Makarska

Villa Kapulica - Makarska

Drömläge vid stranden.  Denna charmiga villa har ett perfekt läge vid Makarskas fantastiska strand och drivs av en trevlig familj som ger service utöver det vanliga; mån...
1 veckafrån 6 419:-
Läs mer »
Lägenheter Neva - Makarska

Lägenheter Neva - Makarska

Toppenläge vid strandpromenaden. Lägenheter Neva är ett av Makarskas mest omtyckta lägenhetsboenden tack vare den mycket goda servicen och närheten till havet. Husets äga...
1 veckafrån 5 899:-
Läs mer »
Hotell Alga - Tucepi

Hotell Alga - Tucepi

Lugnt och strandnära i charmiga Tucepi  Med ett idealiskt läge, omringad av pinjeskog vid den fina och långa stranden som löper längs hela Tucepi, ligger detta moderna h...
1 veckafrån 7 099:-
Läs mer »