Skip to main content

Resor till Makarska Rivieran

En av världens vackraste kustlinjer

Makarska Rivieran sträcker sig hela 60 km mellan städerna Omis i norr och Gradac i söder. Den dramatiska kustlinjen och turkosblåa havet lockar besökare från världens alla hörn. Den täta pinjeskogen sträcker sig ända ned till stranden och ovanför utgör de vita bergstopparna en kraftig kontrast mot den blå himlen. Cykel- och promenadvägar följer kusten i flera mil och gör det lätt att besöka och uppleva nya orter. Med båt finns öarna Brac och Hvar inom räckhåll. Detsamma gäller Biokovo, berget som går att bestiga via vindlande stigar till spektakulära stup med milsvidd utsikt över övärlden. Makarska rivieran består av flera charmiga orter belägna vid inbjudande stränder, en miljö som är lätt att förälska sig i och som erbjuder en härlig semester för alla; stora som små.
 

Fritextsökning

Fakta

Invånare
Makarska ca 13 800, Baska Voda ca 2 900, Brela ca 1800, Promajna ca 460, Tucepi 1800.

Kreditkort
Accepteras av de flesta butiker och restauranger. Dessutom finns det många uttagsautomater.

Lokaltrafik i Kroatien
Det finns lokalbussar som kör från de flesta städer längs kusten till Split eller Dubrovnik. Från Makarska kan man enkelt ta färjan till Sumartin som ligger på den östra sidan av ön Brac.

Flygplats
Splits flyplats ligger ca. 70 kilometer från Makarska.

Mat och dryck
En espresso kostar ca 1.5 euro, en öl 0,5 L ca 3.5 euro, en pizza till lunch ca 10 euro, pasta ca 12 euro och lokal vin 1 L från 14 euro.

Servicenivå
På Makarska rivieran har vi Full service.

Affärers öppetider i Kroatien
Öppettider för matbutiker i Kroatien kan variera beroende på plats och butikskedja. Generellt sett öppnar de flesta matbutiker runt 7:00-8:00 och stänger vid 20:00-21:00 under vardagar. På lördagar håller butikerna vanligtvis öppet till cirka 14:00, men under högsäsongen (juni-september) kan öppettiderna vara något längre. På söndagar och helgdagar kan matbutiker vara stängda eller ha begränsade öppettider.

Klimattabell

Väder

MAKARSKA Aktuellt väder

Transfer & Service

Transfer

Våra reseledare möter upp er på flygplatsen i Split och visar vägen till transfern. Det tar ca. 90 minuter med transfer från Splits flyplats till Makarska. Tiden varierar beroende på vilket hotell du bokat, trafiken samt antal stopp. Läs mer om transfer

Service på resmålet

På Makarska rivieran har vi full service med skandinavisktalande personal på plats som ser till att du får ut det bästa av din semester genom att förse dig med goda råd, tips och hjälp om du behöver. Du träffar vår personal redan på flygplatsen och i ditt välkomstbrev hittar du telefonnumret till din reseledare samt datum och tid för välkomstmötet. Läs mer om service på resmålet

Reseguide

En reseguide om ditt resmål
Specialister är vad vi är och ingen kan Kroatien som vi! Därför vill vi dela med oss av våra bästa tips så att du kan uppleva det bästa med ditt valda resmål.

Läs reseguide om Makarska Riviera

Orter

Guide: Makarska
Här hittar du saker att göra i Makarska och vilka sevärdheter som finns. Det finns även tips på restauranger och vart du hittar dem på kartan.

Guide: Baska Voda
Baska Voda är charmig turistort belägen ca 8 km nordväst om staden Makarska. Här njuter ni av sol och bad, men har också nära till spännande utflyktsmål i den vackra naturen. Kvällarna tillbringas på någon av de många mysiga restaurangerna vid vattnet där ni kan njuta av den inhemska maten.

Guide: Brela
Brela är en charmig badort med mycket historia och ligger ca 15 km norr om Makarska. Brela är känd för sitt kristallklara vatten, sina underbara klapperstensstränder som sträcker sig ca 6 km och som ramas vackert in av den täta pinjeskogen. Förutom sol och bad, erbjuder Brela också ett antal aktiviteter som tennis, boccia, minigolf, bordtennis och olika vattensporter. Ta en promenad eller cykla längs strandpromenaden hela vägen till Makarska medans du njuter av den doftande aromatiska vegetationen.

Guide: Promajna
Promajna är beläget sex kilometer nordväst om Makarska, nedanför Biokovos sluttningar. Här längs den gamla kustvägen finns allt ni behöver för en lugn och stillsam semester. Fyll tiden med promenader längs vattnet, god mat och soldränkt avslappning. Följer ni den förtjusande strandpromenaden kommer ni till den lite större orten Baska Voda som ligger på promenadavstånd från Promajna.

Guide: Tucepi
Orten Tucepi ligger ca 4 km söder om Makarska. Den härliga klapperstenstranden och långa strandpromenaden som är kantad med restauranger, affärer och kaféer kännetecknar orten. I och runt Tucepi går det utmärkt att vandra eller att hyra cykel och upptäcka det vackra landskapet.

Podgora
Podgora är en liten ort 9 km söder om staden Makarska. Här bor det cirka 3000 invånare. Som de flesta städer längs rivieran har den också sin långa strandpromenad, marina, restauranger, kaféer, souvenirbutiker och underhållning. Under dagen kan du njuta av sol och bad längs den långa klapperstenstranden. Staden är förbunden med resten av rivieran och det är inga problem att ta en promenad eller cykeltur till de närliggande orterna.

Drvenik
Staden Drvenik sträcker sig över två bukter (Gornja vala och Donja vala) och den ligger 24 km sydöst om Makarska. Drvenik representerar en unik symbios av skönhet mellan hav och berg; vikar med klapperstenstrand som är omgivna av klippor från berget Biokovo med drickbara källor. Härifrån finns det en färja till Sućuraj på ön Hvar. Drveniks charmiga atmosfär gör staden till ett utmärkt val för en fridfull semester.

Gradac
Gradac är den sydligaste turistorten på Makarska rivieran, 40 km från staden Makarska, känd för sitt kulturhistoriska arv från brons- och tidig järnålder. Gradac erbjuder kristallklart blått hav med enastående klappstensstrand och gamla byar med lantlig dalmatinsk arkitektur under berget Biokovos sluttningar. Promenadstråk och cykelleder förbinder olika platser och erbjuder en häpnadsväckande utsikt över öarna mitt emot. Det traditionella jordbruket bjuder på kvalitativa råvaror som bemärkas på stadens olika restauranger. Gradac är inte bara ett litet semesterparadis utan en mångfaldig turistort med aktiviteter och sportevenemang för hela familjen under sommaren.

Omiš
Omis är en liten ort och hamn vid Cetinaflodens mynning och ligger ca. 2,5 mil sydöst om Split. Under 12- och 1300-talet var Omis hemstad för pirater, som använde sina snabba båtar - Sagittae till att attackera handelsskepp vid flodens mynning. Idag är Omis en populär turistort och befolkningen ökar trefaldigt under högsäsongen. Gamla Stan är är Omis huvudattraktion med många sevärdheter. Här ligger också många av de bästa restaurangerna, med uteserveringar i de trånga och mysiga gränderna. Den långa sandstranden ”Velika plaza” ligger i centrala Omis och här finns massor av vattenaktiviteter att ta del av.

Stränder
På Makarska rivieran finns nästan uteslutande klapperstenstrand och det kan vara bra att ta med sig ett par badskor eller investera i ett par på plats som finns att köpa i de flesta butiker längst med strandpromenaden. Parasoller och solstolar finns att hyra av uthyrare på stränderna, men jämför priserna innan ni bestämmer er. På alla resmål finns det gott om restauranger och caféer längst med strandpromenader.

Utflykter

Vi har ett stort utbud av utflykter som passar alla smaker och som bokas och betalas på plats. Fullständig program samt priser fås av våra reseledare på välkomstmötet.

Båtutflykt - en avslappnande dag i Kroatiens vackra skärgårdUpptäck Kroatien från havet på denna avslappnande båtutflykt i Kroatiens skärgård. Från Makarskas hamn styr vi kosan mot ön Hvar, utvald till en av världens 10 vackraste öar enligt tidningen Forbes. 

Vi besöker en av de pittoreska orterna på ön då Hvar.Vi får tid på egen hand att upptäcka orten innan det är dags att inta lunch på båten.

Därefter åker vi vidare till ön Brač och besöker den omtalande orten Bol, mest känd för att ha en av de vackraste stränderna i världen, stranden Zlatni Rat (Gyllene hornet). Den stora stoltheten på ön Brač är kalkstenen som är världskänd och utsmyckar bland annat Vita hus i Washington, Taj Majal, slottet i Stockholm och många andra byggnader. I Bol får vi egentid för avslappning i solen, bad eller för att upptäcka den mysiga staden bland små gränder med genuina stenhus.

En härlig avslappnande dag till sjöss då vi får möjligheten att uppleva skärgården, det Adriatiska havet, den fantastiska naturen och det lugna livet på öarna.

Detta ingår
- Båtresa till två öar
- Lunch (grillad makrill eller kyckling, sallad, bröd och vin/saft)
- Svensktalande guide
- Transport från Baška Voda, Promajna och Tućepi till Makarskas hamn
Heldag
Onsdag 09:00-18:00 (Cirkatider) 
Pris
60 euro/person
Övrig info
- Utflykten utgår från Brela, Baska Voda, Promajna, Makarska och Tucepi.
- Utflykten bokas på plats

 


Stadsvandring i Dubrovnik
 Den gamla staden Dubrovnik är ett av Kroatien mest välkända sevärdheter och ett av de allra mest populära utflyktsmålen. Dubrovnik är en stad med själ och charm, en skattkista med historiska och kulturella mästerverk, officiellt erkänd som ett av Världskulturarven. Vår svensktalande guide tar dig igenom stadens bedårande gränder och berättar om Dubrovniks spännande kulturrika historia. Stadsvandringen varar ungefär en timme, därefter finns gott om tid att upptäcka den makalösa staden på egen hand. Man kan till exempel promenera på den imponerande stadsmuren eller besöka något av de spännande museerna som finns innanför murarna. Linbanan som går upp till berget Srđ ger en fantastisk utsikt över staden och den vackra kusten. Dubrovnik är en av världens bäst bevarade antika städer och inspelningsplats bland annat för den populära TV-serien ”Game of Thrones” och en av Star Wars-filmerna.

Detta ingår
- Busstransfer
- Guidad tur i Dubrovnik
- Svensktalande guide

Heldag
Fredag 08:00-19:00 (Cirkatider) 
Pris
70 euro/person
Övrig info
- Utflykten utgår från Brela, Baska Voda, Promajna, Makarska och Tucepi.
- Utflykten bokas på plats

 


Kroatisk afton
 

För dig som vill uppleva den äkta kroatiska kulturen i form av mat och musik, följ med oss på en kroatisk afton! När eftermiddagen går över till kväll åker vi upp mot bergen till en fridfull gård på den kroatiska landsbygden. Efter en välkomstdrink som består av rakija slår vi oss ned vid dukade bord. Från långborden har man fin utsikt över kusten och öarna ute i skärgården, medan familjen Topici serverar en middag som består av traditionella kroatiska maträtter. Till maten bjuds vi på traditionell sång och dans medan solen sakta går ned vid horisonten. Middagen består av ost och prsut (lufttorkad skinka) till förrätt. Kyckling, lamm och potatis tillagat under lock (Peka) serveras till huvudrätt tillsammans med vin.

Detta ingår
- Busstransfer
- Middag: Ost och lufttorkad skinka, bröd, traditionell ”peka” till huvudrätt,  dessert, ½ l vin och levande musik. 
- Svensktalande guide
Heldag
Torsdag 18:00-22:00 (Cirkatider) 
Utflykten sker i maj, juni, augusti och september
Pris
65 euro/person
Övrig info
- Utflykten utgår från Brela, Baska Voda, Promajna, Makarska och Tucepi.
- Utflykten bokas på plats

 


Omiš och Zadvarje - En dag i piraternas näste 
 

Följ med till orten Zadvarje och upplev den lokala marknaden, som är en 300 år gammal tradition. På marknaden kan man köpa det mesta som behövs för livet på landet och andra delikatesser som t.ex. hemmagjord brännvin, honung och lufttorkad skinka. Efter marknaden så fortsätter vi till orten Omiš, norr om Makarska, staden där den vackra Cetinafloden rinner ut i Adriatiska havet. Under 12- och 1300-talet var Omis hemstad för pirater, numera är det en populär turistort med en makalös strand och en mindre stadskärna i stadens äldre delar. Här får man egentid, för att ta en kopp kaffe, strosa runt eller kanske besöka fästningen Mirabella. Vi träffas igen vid floden Cetina där en båttur tar oss igenom det vackra landskapet och längs med floden får vi en god lokal lunch och tid till att njuta av den fantastiska naturen.

Detta ingår
- Bussresa
- Marknaden Zadvarje
- Guidad tur i Omis
- Båtresa
- Lunch: Bönsoppa, peka (kalvkött och kyckling med potatis)
- Svensktalande guide

Heldag
Tisdag 09:00-16:00 (Cirkatider) 
Pris
65 euro/person
Övrig info
- Utflykten utgår från Brela, Baska Voda, Promajna, Makarska och Tucepi.
- Utflykten bokas på plats

 


Vinprovning – Imotskis utsökta vingårdar
 

Imotskis Blåa sjö & Glavota vinkällare ligger i det dalmatinska inlandet, bakom berget Biokovo, och är känt för sitt bördiga läge. Här finns elva sjöar och denna dag besöker vi de mest kända, den Blå och Röda sjön som är ett naturligt fenomen. Båda två är resultatet av underjordiska grottor i karstlandskapet som rasat in och skapat sjöar som ligger långt nere i vad som ser ut som kratrar. Vi fortsätter mot vingårdarna och familjen Grabovac som förklarar och visar oss produktionen av vindruvorna på deras vingård. Allt från de vita vindruvorna där de mest kända är Kujunzusa, Chardonnay, Žilavka, Pošip och den gråa Pinot till de röda sorterna som Trnjak, Merlot, Vranac, Cabernet Sauvignon och Syrah. Till vinprovningen serveras enklare tilltugg i form av ost och lufttorkad skinka.

Detta ingår
- Busstransfer
- Vinprovning 4 sorters vin + 1 mousserade vin 
- Lätt lunch: Plockmat bestående av ost & lufttorkad skinka
- Svensktalande guide
Halvdag
Torsdag 10:00-14:00 (Cirkatider) 
Pris
60 euro/person
Övrig info
- Utflykten utgår från Brela, Baska Voda, Promajna, Makarska och Tucepi.
- Utflykten bokas på plats

Bikovoberget och Skywalk
 

Bergmassivet Biokovo är beskyddat som naturpark sedan år 1981 och är en stolthet för Makarska och dess omgivning. Skywalk Biokovo byggdes under 2020 och har blivit en toppattraktion. Denna hästskoformade glasbro har en utsiktspunkt på en höjd av 1228 meter över havet. Här kommer ni att se fantastiska vyer över den populära Makarska Riviera och adriatiska skärgården. Vid klar sikt kan man se ända över till Italien. Under dagens vandring kommer ni att lära känna Biokovoberget och dess omgivning. Naturen i bergen är magisk, och ofta ser man de vilda hästarna, korna och getterna som bor uppe i bergen.

Detta ingår
- Bussresa
- Entré till Naturreservatet Biokovo och Skywalk
- Kroatiskfika (likör och kex)  
- Engelsktalande guide
Halvdag
Måndag, Onsdag, Fredag
08:00-13:00 (Cirkatider) 
Pris
60 euro/person
Övrig info
- Utflykten utgår från Brela, Baska Voda, Promajna, Makarska och Tucepi.
- Utflykten bokas på plats

Priser presenterade är cirkapriser med reservation för valutaändring. Försäkring ingår på alla utflykter.

Karta

Avgångar & priser

Sida 39 av 39

AvresaAvreseortDestinationfrån pris
18/8SkellefteåSkellefteå - Split, Makarska, Dalmacija Placeshotel by Valamar, 2 veckor
Internetrabatt per bokning: 500:-
En av våra bästsäljare i Makarska! Valfria måltider ingår.
27 599:-
27 349:-
Boka
18/8SkellefteåSkellefteå - Split, Makarska, Aminess Khalani Hotell, 2 veckor
Internetrabatt per bokning: 500:-
Elegant lyxhotell med det lilla extra
29 599:-
29 349:-
Boka
11/8SkellefteåSkellefteå - Split, Makarska, Aminess Khalani Hotell, 2 veckor
Internetrabatt per bokning: 500:-
Elegant lyxhotell med det lilla extra
32 799:-
32 549:-
Boka
4/8SkellefteåSkellefteå - Split, Makarska, Aminess Khalani Hotell, 2 veckor
Internetrabatt per bokning: 500:-
Elegant lyxhotell med det lilla extra
36 999:-
36 749:-
Boka

Hotell

Villa Pezic - Makarska
Centralt läge nära stranden - Charmigt familjedrivet litet lägenhetshotell där personalen gör sitt yttersta för att du ska få en så skön semester som möjligt. Beläget i ett lugnt och trivsamt område,...
1 vecka från 5 938:- Läs mer
Aminess Khalani Hotell - Makarska
Elegant lyxhotell på Makarska rivieran - Med det majestätiska Biokovberget bakom sig och med en spektakulär utsikt över havet ståtar sig det lyxiga Aminess Khalani Hotell. Här bjuds ni in till ett n...
1 vecka från 10 299:- Läs mer
Beach Apartments Mara - Makarska
Moderna lägenheter med stranden runt hörnet - Beach Apartments Mara, beläget i den charmiga turistorten Makarska - 5 minuters promenad från den pittoreska stadskärnan, erbjuder moderna och stilrena l...
1 vecka från 7 899:- Läs mer
Boutique Hotel Noemia - Baska Voda
Modernt boutique-hotell med det lilla extra - Detta nya, enastående boutique-hotell i hjärtat av den populära badorten Baska Voda slog upp sina dörrar 2020 och rymmer endast 63 moderna rum och sviter...
1 vecka Läs mer
Hotell Antonio - Makarska
Modernt hotell med bländande havsutsikt - Inbäddat i doftande pinjeskog vid havet i Makarska uppenbarar sig nyöppnade Hotel Antonio. Från första parkett blickar du här ut över öarna Brac och Hvar. D...
1 vecka från 8 599:- Läs mer
Hotell Marco Polo - Gradac
Prisbelönt boutiquehotell med utmärkt service - I den gamla fiskebyn Gradac ligger det charmiga boutiquehotellet Marco Polo. Det familjeägda strandhotellet har både själ och en varm atmosfär. Den sve...
1 vecka Läs mer
Hotell Maritimo - Makarska
Prisbelönt boutiquehotell. Gästernas favorit! - Hotell Maritimo är ett välskött och charmigt familjeägt hotell beläget precis vid det kristallklara havet i Makarska. Det enda som skiljer hotellet frå...
1 vecka från 9 699:- Läs mer
Hotell Medora Auri - Podgora
Upptäck charmen på Medora Auri - Hotell Medora Auri erbjuder en fantastisk upplevelse oavsett om du reser i affärssyfte eller för nöjes skull. Vid ankomsten möts du av en hisnande utsikt över det gli...
1 vecka Läs mer
Hotell Milenij - Makarska
Omtyckt boutiquehotell med strandläge - Stilrena och smakfullt inredda Hotell Milenij, beläget precis vid stranden och den eleganta strandpromenaden, är ett mindre hotell med genuin service och engag...
1 vecka Läs mer
Hotell Miramare - Makarska
Centralt och strandnära - Detta stilfulla hotell är beläget precis vid havet på den lilla halvön Sveti Petar. Ett perfekt läge bredvid Makarskas hamn, strandpromenaden Riva och nära en av Dalmatiens...
1 vecka från 11 099:- Läs mer
Hotell Mirjam - Makarska
Havsnära hotell med fantastisk takpool - Välkommen till Hotell Mirjam, en oas mellan Adriatiska havet och bergskedjan Biokovo. Det moderna hotellet lockar med sitt strandnära läge, enastående service...
1 vecka från 11 599:- Läs mer
Hotell Soline - Brela
Lyxig avkoppling, direkt vid stranden - Hotell Soline i orten Brela är ett exklusivt designhotell med välkomnande atmosfär och en riktig drömutsikt. Hotellet renoverades till 2021 och väntar nu på di...
1 vecka Läs mer
Hotell Tamaris - Tucepi
Populärt hotell med fantastiskt läge - Vakna upp till doften av hav och pinje. Strosa längs strandpromenaden och doppa fötterna i det kristallklara vattnet. Med sitt natursköna läge vid foten av de...
1 vecka Läs mer
Lägenheter Marinero - Makarska
Lägenheter med stranden runt husknuten - Vill du njuta av en måltid på en genuin restaurang vid havet eller en hemlagad middag gjort på lokala råvaror? Bor du i lägenheter Marinero har du friheten at...
1 vecka från 7 999:- Läs mer
Lägenheter Palma - Makarska
Toppenval nära stranden i Makarska - Villa som utmärker sig genom en komfort och snygg inredning utöver det vanliga och med värdar som gör sitt yttersta för att din vistelse ska bli så bra som möjlig...
1 vecka från 6 899:- Läs mer
Lägenheter Vuleta - Makarska
Semesterminnen med havet runt husknuten - I ett lugnt och rofyllt område i Makarska välkomnar Lägenheter Vuleta dig till ett perfekt semesterboende med ett enastående läge. Med bara 200 meter till de...
1 vecka Läs mer
Lägenhetshotell Flora - Tucepi
Charmigt boende med lugn atmosfär - Det charmiga lägenhetshotellet Flora vid Tucepis fina strandpromenad riktar sig främst till vuxna, men även barn och ungdomar är välkomna. I hotellets mysiga, rus...
1 vecka från 8 899:- Läs mer
Lägenhetshotell Marijana - Promajna
Mysiga lägenheter med strandnära läge - Detta fräscha och trivsamma lägenhetshotell ligger i den lilla byn Promajna på Makarska Rivieran. Lägenheterna har ett suveränt läge med stranden och den vackr...
1 vecka Läs mer
Lägenhetshotell Milenij - Baska Voda
Bästsäljare med drömläge vid stranden - Vid Baska Vodas soldränkta klapperstensstrand ligger utmärkta Lägenhetshotell Milenij. Med berget Biokovo i bakgrunden och den mysiga strandpromenaden i förgru...
1 vecka Läs mer
Makarska Sunny Resort - Makarska
Strandnära hotell bland olivlundar - Mellan olivlundar och det Adriatiska havet sträcker sig det nyrenoverade Makarska Sunny Resort ut. Beläget nära det livliga centrumet i Makarska erbjuder detta r...
1 vecka från 12 299:- Läs mer
Villa 01 - Promajna
Fantastisk villa för familj och vänner - Tjusiga Villa 01 ligger i hjärtat av den lilla kustbyn Promajna, som breder ut sig vid berget Biokovos sluttning. Högkvalitativt byggmaterial har använts gen...
1 vecka från 10 799:- Läs mer
Villa AdriaStar - Mali Rat
Nybyggd villa med strandnära läge - Semesterhus för 12 personer. Välkommen till AdriaStar - en modern villa med ett otroligt läge! Här bor du i ett fantastiskt semesterhus med egen pool och havet pre...
1 vecka från 8 399:- Läs mer
Villa Alba - Promajna
För dig som söker det lilla extra - Semesterhus för 6-8 personer. Villa Alba är en nybyggd villa med mycket tilltalande exteriör och välplanerad interiör på hela 400m². Här erbjuds ett modernt semest...
1 vecka Läs mer
Villa Alexandra - Makarska
Stilrent semesterhus mellan berg och hav - Semesterhus för 8 personer. Några kilometer väster om den myllrande semesterorten Markarska - med bergen som granne och Makarskas vackra riviera i blickfång...
1 vecka från 7 499:- Läs mer
Villa Anna Marija - Promajna
Hyr egen villa med pool i Kroatien - Semesterhus för 16 personer. Villa Anna-Marija är det perfekta huset för det större sällskapet med plats för upp till 16 personer. Här bor du i en egen villa med...
1 vecka från 8 099:- Läs mer
Villa Antonio - Makarska
Med grönskan runt hörnet och havet för ögonen - Semesterhus för 6 personer. Nybyggda Villa Antonio reser sig på en mjuk, olivträdsklädd sluttning ovanför Makarska med bedårande utsikt över det azurbl...
1 vecka Läs mer
Villa Bagaric - Makarska
Trivsamt, familjedrivet boende med bra läge - Det prisvärda och hemtrevliga Villa Bagaric ligger i ett lugnt och rofyllt bostadsområde i orten Makarska och bara en kort promenad från den långa och br...
1 vecka från 5 838:- Läs mer
Villa Bella - Makarska
Förstklassig villa i rofylld omgivning - Semesterhus för 6-8 personer. På berget Biokovos sluttning ligger detta nybyggda parhus med förträfflig utsikt över den charmiga staden Makarska och det Adria...
1 vecka från 10 399:- Läs mer
Villa Braga - Baska Voda
Moderna lägenheter nära bad och centrum - Det moderna 4-våningshuset Villa Braga, byggt 2019, ligger i en lugn del av den trivsamma badorten Baska Voda och rymmer 12 fräscha, välutrustade semesterläg...
1 vecka från 9 199:- Läs mer
Villa Happiness - Omis
En trevlig semesterpärla vid havet - Semesterhus för 8-10 personer. Välkommen till Villa Happiness i Omis, Kroatien! Här väntar en perfekt balans mellan lyx och avkoppling för din semester. Boendet b...
1 vecka från 8 999:- Läs mer
Villa Helena - Makarska
Perfekt villa för större resesällskap - Semesterhus för 10 personer. Föreställ dig en plats med de resliga Biokovobergen som fond och Makarskas ljuvliga riviera för ögonen, en plats för njutningsful...
1 vecka Läs mer
Villa Josip - Makarska
Stor och exklusiv villa med oslagbar utsikt - Semesterhus för 10 personer. Detta imponerande stenhus är perfekt för ett sällskap för upp till 10 personer som vill unna sig en oförglömlig semester. I...
1 vecka Läs mer
Villa M - Baska Voda
Nyproducerade lägenheter med oslagbart läge - Välkommen till nybyggda Villa M i Baska Voda. Här bor du i moderna lägenheter som har allt du behöver för en bekväm och avkopplade semester. Börja dagen...
1 vecka från 12 699:- Läs mer
Villa Madeleine - Baska Voda
Exklusiv villa med oslagbar utsikt - Semesterhus för 12 personer. Villa Madeleine är en lyxig, modern villa omringad av en vacker medelhavsträdgård. Här finns plats för upp till 12 personer, perfekt...
1 vecka Läs mer
Villa Nena - Makarska
Utmärkt läge, hög standard och omtyckt värdpar - Endast 50 meter från Makarskas vackra strand ligger Villa Nena, ett mycket omtyckt och populärt lägenhetshus. I huset finns 5 toppmoderna lägenheter m...
1 vecka från 8 099:- Läs mer
Semesterhus med pool i Makarska, Kroatien
Villa Petra - Makarska
Rymligt boende med ljuvligt panorama - Semesterhus för 12 personer. Villa Petra är beläget i vackra Makarska stads lugnare del, mellan olivträd och andra privata semesterboenden. Här finns plats för...
1 vecka från 8 999:- Läs mer
Villa Rosa - Makarska
Nybyggd villa med härlig terrass i söderläge - Semesterhus för 10 personer. Detta charmerande, helt nybyggda hus har allt som krävs för en riktigt avkopplande semester på Makarskas Riviera! Villan, s...
1 vecka Läs mer
Villa Tucepi - Tucepi
Prisvärt, trivsamt med bra läge - Detta fräscha och stilrena lägenhetshus ligger i den mysiga orten Tucepi. Här bor du i rymliga lägenheter med vacker utsikt över havet och ett enastående läge med en...
1 vecka från 6 999:- Läs mer
Villa Zoe - Omis
Tre moderna lägenheter i en och samma villa - Semesterhus för 8 personer. Välkommen till Villa Zoe, en semesterpärla inbäddad i det vackra kroatiska landskapet. Här kan du starta din dag med ett upp...
1 vecka från 7 999:- Läs mer
Villa Zoran - Makarska
Modernt boende med magisk panoramavy - Semesterhus för 8 personer. På en sluttning strax väster om charmiga Makarska vilar det moderna och smakfullt inredda semesterboendet Villa Zoran. Från den vids...
1 vecka från 10 999:- Läs mer
Hotell Osejava - Makarska
Hotell för vuxna med oslagbart läge - Hotell Osejava ligger charmigt på en liten udde i hjärtat av Makarska. Med en kuliss bestående av kristallklart hav, småbåtshamn, den palmprydda strandpromenaden...
1 vecka från 9 838:- Läs mer
Dalmacija PLACESHOTEL by Valamar - Makarska
Drömläge med oslagbar utsikt - Hotellet helrenoverades 2022 Dalmacija PLACESHOTEL by Valamar är en verklig favorit hos våra resenärer och fick under 2022 en rejäl ansiktslyftning. Utmärkt blir alltså...
1 vecka från 11 299:- Läs mer
Hotell Horizont - Baska Voda
Makarska Rivierans största Spa - Hotell Horizont är ett utmärkt hotell med perfekt läge vid stranden och Baska Vodas centrum. Med berget som fond och omgivningar med pinjeträd samt ett azurblått hav...
1 vecka från 10 199:- Läs mer
Villa Joze - Makarska
Omtyckt, familjedrivet lägenhetshotell - Upplev din drömsemester på Villa Joze, en trevligt lägenhetshotell belägen i hjärtat av Makarska, omgiven av ett charmigt och lugnt villaområde med gångavstån...
1 vecka från 7 399:- Läs mer
Hotell Mihaljevic - Makarska
Litet, enkelt hotell i centrala Makarska - Ett familjärt, rustikt och enkel hotell beläget mitt i Gamla Stan bland smala gränder - nära till det mesta i Makarska. Det gamla huset har anor från 1600-t...
1 vecka från 5 938:- Läs mer
Hotell Park - Makarska
Lyx och avkoppling med makalös utsikt - Läckert designhotell för vuxna, centralt beläget i Makarska på den soldränkta strandpromenaden. Hotellet är modernt och smakfullt inrett med naturliga material...
1 vecka från 14 899:- Läs mer
Villa Verica - Baska Voda
Nyrenoverad favorit med strandläge - Villa Verica har ett av Baska Vodas absolut bästa lägen, direkt vid det turkosblå havet och en vacker klapperstenstrand. Det moderna lägenhetshotellet totalrenove...
1 vecka Läs mer
Lägenheter Marcela - Makarska
Mycket omtyckt boende i hjärtat av Makarska - Lägenheter Marcela är ett av våra gästers favoriter. Hit återkommer många nöjda resenärer flera år i rad. Lägenheterna har ett utmärkt läge i centrala de...
1 vecka från 7 438:- Läs mer
Valamar Meteor Hotell - Makarska
Solklar favorit med utmärkt service - Det nyligen helrenoverade Valamar Meteor Hotel är med sitt centrala läge och närheten till stranden ett av våra mest populära hotell. Hotellet består av en huvud...
1 vecka Läs mer
Ospecificerad resa
Ospecificerad resa - Prisvärt med bra läge - I priset ingår: Flyg, boende och transfer - I mån av tillgång säljs så kallade ospecificerade resor. Denna typ av resor baseras på ev. osålda plat...
1 vecka Läs mer
Villa Kapulica - Makarska
Drömläge vid stranden - Denna charmiga villa har ett perfekt läge vid Makarskas fantastiska strand och drivs av en trevlig familj som ger service utöver det vanliga; många nöjda gäster återkommer hit...
1 vecka Läs mer
Lägenheter Neva - Makarska
Toppenläge vid strandpromenaden - Lägenheter Neva är ett omtyckt lägenhetsboenden i Makarska tack vare den mycket goda servicen och närheten till havet. Husets ägare och personal pratar engelska och...
1 vecka från 8 299:- Läs mer
Hotell Alga - Tucepi
Lugnt och strandnära i charmiga Tucepi - Med ett idealiskt läge, omringad av pinjeskog vid den fina och långa stranden som löper längs hela Tucepi, ligger detta moderna hotell med tillmötesgående oc...
1 vecka från 9 399:- Läs mer
Få senaste nytt!
Få senaste nytt!

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli först med att få de senaste nyheterna, tips och våra unika erbjudanden.

this is a picture of the number 4this is a picture of the number 9this is a picture of the number 7this is a picture of the number 3