Skip to main content

Reseguider till Kroatien

reseguider kroatien

Här samlar vi alla våra reseguider till Makarska rivieran, Brac, Vodice och andra resmål. I dem hittar du en blandning av våra bästa tips, lite historia, en uppsjö av sevärdheter och genuina restauranger du inte får missa. Vi vill gärna dela med oss av allt det där som gör Kroatien till ett av europas mest genuina, storslagna och upplevelserika resmål!

Reseguide: Makarska rivieran
Reseguide: Makarska
Reseguide: Baska Voda
Reseguide: Brela
Reseguide: Tucepi
Reseguide: Ön Brac
Reseguide: Supetar
Reseguide: Bol
Reseguide: Postira
Reseguide: Vodice
Reseguide: Split

 


I reseguiderna berättar vi om saker att göra vare sig du vill dyka och snorkla, ta det lugnt med god mat och fantastiska viner på en uteservering eller bara koppla av på stranden. Kroatien har mil och åter mil av fantastiska naturstränder, men för den som letar sig utanför de mest populära badplatserna väntar det kristallklara havet och intima badvikar som skuggas av doftande pinjeträd. Vi visar vart du hittar några av dem!

Dessutom finns en del tips av mer praktiskt karaktär som sparar tid och underlättar vardagen på resmålet, som till exempel kartor som visar vart du hittar bankomater och apotek.

Vi hoppas att reseguiderna ska hjälpa dig att få ut mera av din resa och att du ska hitta det där som inte är uppenbart eller helt lätt att hitta på egen hand. Trevlig läsning!

 

 

Fritextsökning
Nyhetsbrev
Nyhetsbrev

Som prenumerant på vårt nyhetsbrev är du först med att få specialerbjudanden, tips och nyheter - rätt ner i inkorgen.

this is a picture of the number 8this is a picture of the number 4this is a picture of the number 2this is a picture of the number 2