Skip to main content

Reseguider till Kroatien

Reseguider till Makarska Rivieran, Brac, Vodice och Split

I våra reseguider om Kroatien hittar du en blandning av våra bästa tips, lite historia, en uppsjö av sevärdheter och genuina restauranger du inte får missa. Vi vill gärna dela med oss av allt det där som gör Kroatien till ett av europas mest genuina, storslagna och upplevelserika resmål!

I reseguiderna berättar vi om saker att göra vare sig du vill dyka och snorkla, ta det lugnt med god mat och fantastiska viner på en uteservering eller bara koppla av på stranden. Kroatien har mil och åter mil av fantastiska naturstränder, men för den som letar sig utanför de mest populära badplatserna väntar det kristallklara havet och intima badvikar som skuggas av doftande pinjeträd. Vi visar vart du hittar några av dem!

Vi hoppas att reseguiderna ska hjälpa dig att få ut mera av din resa och att du ska hitta det där som inte är uppenbart eller helt lätt att hitta på egen hand. Trevlig läsning!

Fritextsökning
Få senaste nytt!
Få senaste nytt!

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli först med att få de senaste nyheterna, tips och våra unika erbjudanden.

this is a picture of the number 3this is a picture of the number 8this is a picture of the number 6this is a picture of the number 6